2777
2789
عنوان

یکی یه راهی جلوم بذاره دارم دیونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 89 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه کی اول زندگی خونه ماشی داره؟ جز اینه که باباش بهش داده؟ بعدش من چقدر کار کنم خونه ماشین اکی کنم ...

خیلیا دارن ،و همون خیلیا اکثرا با پس انداز خودشون خریدن‌،من بالای پولداری ندارم بی پولم نیست اما نتوانست به برادارام کمک زیادی کنه ،یکیشون 24 سالگی ازدواج کرد و به معنای واقعی مارو تو عذاب نداریاش شریک کرد،الان بعد چهارده سال تونسته یه مغازه و به ماشین بخره ،با اینکه درآمد خوبی داشت اما به خاطر زود ازدواج کردنش دستش بسته بود واسه پس انداز در هر صورت خونه ندارن با دو تا بچه ،، داداش دومم 34 سالشه اون برعکس اولی با تلاش خییییلی زیاد خونه و ماشین خوبی گرفت تازه داریم واسش دنبال زن میگردیم ،اگه بپرسی کدوم از وضعیتش ناراضیه داداش بزرگم به خاطر ازدواج زودشه

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
الان خانوادت چون پول نداری موافق ازدواجت نیستن؟

اصن ربطی هم به پول نداره . خیلی هارو دیدم پول انچنانی ندارن ولی خانوادشون میرن جلو . من که علیل نیستم کار میکنم ولی موندم چرا خانواده نمیرن جلو .میگن پول نداریم!!1 میگم بابا فلانی هم پول نداشت ولی ازدواج کرده . میگن نه و عملا دارن زندگیم خراب میکنن. پول ی طرف نداشتن حامی هم ی طرف 

پدر و مادرتون عاقلن 

شما شرمندگی جلوی همسر و بچه بخاطر بی پولی رو تجربه نکردید، سر سال یهو دو برابر شدن اجاره و هزینه های سرسام اور خوراک و پوشاک و درمان و… یه خانواده رو نمیدونید چقدر سنگینه، برای همین دلتون انقدر پره از مجرد بودن

اون متاهلی و عشق و عاشقی کن زیر فشار اقتصادی داغون بشه به چه دردی میخوره؟

دوستاتون هم اگه با درآمدهایی که گفتین و بدون پشتوانه مالی خانواده ازدواج کردن کارشون خیلی اشتباه بوده 

نیاز عاطفی و جن سی فقط یکی از مواردیه که برای ازدواح لازمه، صد تا مورد دیکه هم لازمه

همین الان بخوای یه خونه رهن کنی، چهار تا تیکه از وسایل خونه و یه حلقه و یه تیکه طلا و یه جشن متوسط و یه خرده خرید عروسی انجام بدی میدونی چقدر باید هرینه کنی؟

اصن ربطی هم به پول نداره . خیلی هارو دیدم پول انچنانی ندارن ولی خانوادشون میرن جلو . من که علیل نیست ...

شما به توانمندی حودتون اعتماد دارید، خیلی هم خوبه

۲۶ سال اونم برای اقایون اصلا سن زیادی نیس

با همین توانمندی که بهش اطمینان دارید دو سال سفت و سخت کار کنید، حداقل مقدمات یه زندگی متوسط رو فراهم کنید بعد برید سراغ ازدواج

پدر و مادرتون عاقلن شما شرمندگی جلوی همسر و بچه بخاطر بی پولی رو تجربه نکردید، سر سال یهو دو برابر ش ...

خب چیکار کنم؟؟؟ تا اخر بشینم ؟ زندگی همینه ینی؟ برم دنبال راه دوم؟ دختر بازی ؟ قید ازدواج میزنم پس

اصن ربطی هم به پول نداره . خیلی هارو دیدم پول انچنانی ندارن ولی خانوادشون میرن جلو . من که علیل نیست ...

خب تو خودت کسیو زیر نظر داری که باهاشون درمیون بذاری؟

یا منتظری مادرت انتخاب کنه؟

خودت دست به کارشو 

اخه کی اول زندگی خونه ماشی داره؟ جز اینه که باباش بهش داده؟ بعدش من چقدر کار کنم خونه ماشین اکی کنم ...

دیگه پول رهن یه خونه متوسط و یه ماشین معمولی واقعا چیز زیادی نیس

اگه قبل ازدواج نتونید تهیه کنید بعد ازدواح با کلی هزینه چطور میخواید تهیه کنید؟ 

دیگه پول رهن یه خونه متوسط و یه ماشین معمولی واقعا چیز زیادی نیساگه قبل ازدواج نتونید تهیه کنید بعد ...

بابا مگه همون شب خواستگاری میرن خونه رهن میکنن؟ من کسایی دیدم2 سال نامزد بودن من یه ساله میتونم همه اینا جور کنم

خب چیکار کنم؟؟؟ تا اخر بشینم ؟ زندگی همینه ینی؟ برم دنبال راه دوم؟ دختر بازی ؟ قید ازدواج میزنم پس

دو سه سال تلاش کن مقدمات یه زندگی معمولی رو حداقل فراهم کن بعد ازدواج کن

والا سنی هم نداری که بخوای بگی دیر شده 

اگه کسی رو دوس داری میتونی توی این مدت باهاش توی رابطه باشی تا شرایط ازدواجتون  فراهم بشه