2777
2789

همینکه هفته ای دوبار برات بسته اینترنت میخرم یعنی محبت

میتونم نخرم ولی میخرم 

قدرمو بدون😑 

بزار بیاد میزنم نصفش میکنم

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا درارو ببندیم مردا نشنون 🤭😅

ولی من خودمو میذارم جایِ مردا واقعا در توانم نیست برم صبح تا شب کار کنم بعدم حقوقمو واسه یکی دیگه خرج کنم

سخته 

زور داره😂😅

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

دمش گرم

😑

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه

حالا درارو ببندیم مردا نشنون 🤭😅ولی من خودمو میذارم جایِ مردا واقعا در توانم نیست برم صبح تا شب کار ...

اعتماد 

من خودمو می‌زارم جای مردا نمیتونم به کسی اعتماد کنم😵‍💫

حالا درارو ببندیم مردا نشنون 🤭😅ولی من خودمو میذارم جایِ مردا واقعا در توانم نیست برم صبح تا شب کار ...

اون یکی دیگه هم تو خونه داره زحمت میکشه ؛ دوبچه برای شوهرش آورده و به نحو احسن بزرگ میکنه.غذای گرم میزاره جلوی شوهرش. با این همه کار دیگه نمیتونه بره کار کنه. پس پول مرد مال دونفرشون هسن

اون یکی دیگه هم تو خونه داره زحمت میکشه ؛ دوبچه برای شوهرش آورده و به نحو احسن بزرگ میکنه.غذای گرم م ...

اینا همه درست و قبول دارم 

ولی حقوق یه مزه دیگه ای داره ما خانما اینجوری هستیم

ولی آقایون خلقتشون اینجوریه که حامی بودن رو دوست دارن در نتیجه خرج کردن حقوقشون واس همسرشون رو دوست دارن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

خدا نازنین اقاتو بیامرزه

ممنون خدا اموات شمارو بیامرزه 

ولی قرار بود آقایون نشنون😅

اون یکی دیگه هم تو خونه داره زحمت میکشه ؛ دوبچه برای شوهرش آورده و به نحو احسن بزرگ میکنه.غذای گرم م ...

همه حرفات درست الا جمله دوتا بچه برای، شوهرش اورده

یعنی چی؟!!!! 

بچه اورده واسه یکی دیگه، خودش چیه این وسط، دستگاه، ماشین، اپلیکیشن؟!!!!