2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم محبت کن بهم میگه😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 33 پست
یه خانم بهم گیر داده فکر میکنه من موکل دارم طلاهاشو دزدیدن خخخ

یا خدا من از اینجور مسائل فراری ام 🏃‍♀️

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یا خدا من از اینجور مسائل فراری ام 🏃‍♀️

بهش میگم دید شما به موکل چیه مگه اداره اگاهی هست 

برو پلیس شکایت کن 

میگه نظرتو بگو 

هرچی میگم اخه از کجا بدونم فکر میکنه شکسته نفسی میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش میگم دید شما به موکل چیه مگه اداره اگاهی هست برو پلیس شکایت کن میگه نظرتو بگو هرچی میگم اخه از ک ...

😂😂😂

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

همه حرفات درست الا جمله دوتا بچه برای، شوهرش اوردهیعنی چی؟!!!! بچه اورده واسه یکی دیگه، خودش چیه این ...

نه عزیز ماشین تکثیر نیست .قطعا دوطرف با هم تصمیم گرفتن بچه بیارن. زندگی مشترک یعنی همین ؛ یعنی هردو برای زندگی تلاش کنن.

همسر هزینه هستن راست میگه خب😐😐🤣

😑😑

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه

واقعا به شوهرتون میگین بهتون محبت کنن؟؟؟

آره 

ما صحبت کردیم که اگه چیزی میخوایم انتظاری از هم داریم بگیم و طرف مقابل در حد توانش عمل کنه

با قهر و تیکه و کنایه چجوری بفهمه چی میخوام😑

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه

آره ما صحبت کردیم که اگه چیزی میخوایم انتظاری از هم داریم بگیم و طرف مقابل در حد توانش عمل کنهبا قهر ...

یعنی اگه شما نگی که دلت میخواد بهت محبت کنه خودش خودجوش به زنش محبت نداره؟؟؟ یچیزایی اگه درونی نباشه کلا بی معناست!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
یعنی اگه شما نگی که دلت میخواد بهت محبت کنه خودش خودجوش به زنش محبت نداره؟؟؟ یچیزایی اگه درونی نباشه ...

کی گفتم نداره؟ 

میگه ولی شاید من هر محبتی رو نپسندم مردا بیشتر تو عمل نشون میدم خانوما بیشتر محبت زبانی رو دوسدارن

ولی من هردو باهم 

در ضمن قرار نیست اون همه چیز رو بلد باشه منم بلد باشم باید به هم بگیم چه انتظاری داریم

کی گفتم نداره؟ میگه ولی شاید من هر محبتی رو نپسندم مردا بیشتر تو عمل نشون میدم خانوما بیشتر محبت زبا ...

محبت کردن نیاز به اموزش نداره! یا داره یا نداره! 

یسری حرفا هم مستقیم گفتنش ارزشش رو کم میکنه، همین میشه که برمیگرده سرت منتم میذاره که برات شارژ خریدم!

اگه شما کمبود محبتی از سمت همسرت حس میکنی، حست درست بهت میگه، ولی راهش نیست بهش بگی بهم محبت کن! قشنگ نیست! 

محبت کردن نیاز به اموزش نداره! یا داره یا نداره! یسری حرفا هم مستقیم گفتنش ارزشش رو کم میکنه، همین م ...

اینو شوخی کرده نمی‌دونم چجوری فرق شوخی و جدی رو نمی‌فهمید 

در ضمن هرکس یجوره شاید شوهر شما برگرده منت بزاره ولی شوهر من میگه ممنونم که بهم میگی 

ارزش هرچی چیزی به عمل کردن بهشه

اینکه از ته دل باشه یا نه 

مگه شوهر من از قبل زندگی متاهلی رو تجربه کرده که از بر باشه باید با یه خانوم چجوری رفتار کنه؟

من طرز فکر شمارو درک نمیکنم

البته برمیگرده به جنبه و لیاقت طرف مقابل

اینو شوخی کرده نمی‌دونم چجوری فرق شوخی و جدی رو نمی‌فهمید در ضمن هرکس یجوره شاید شوهر شما برگرده منت ...

اینکه شوهر من چطوری هست به موضوع تاپیک شما ارتباط پیدا نمیکنه، اگه من بخوام در موردش خودم تاپیک میزنم!

جالبه، درک نمیکنم گاردی که گرفتیو، خب اگه برات حل بود و میدونی شوخی میکنه و درضمن محبت کافی هم بهت میکنه پس دلیل این تاپیک چیه؟! مگه کسی اینجا حرف میزنه دشمن شماست که گارد میگیرید؟ اگه بهتون برمیخوره خب چرا تاپیک میرنید؟! واقعا نمیفهممت!

اینکه شوهر من چطوری هست به موضوع تاپیک شما ارتباط پیدا نمیکنه، اگه من بخوام در موردش خودم تاپیک میزن ...

کلا تاپیک رو اشتباه فهمیدی 

این تاپیک جنبه طنز داشت 

شما بحثو جدی کردی