2777
2789
عنوان

مادرشوهرم همسرم رو هم باخودش برد

420 بازدید | 30 پست

وای خدای من ، روانی شدم از دست اين زن 

این خانم یه هفته تمام خونه من بود و رفتاری با من داشت انگار من به عنوان یه غریبه رفتم خونه اش چمیدونم بهم پشت میکرد تیکه مینداخت جوابمو نمیداد و هزاران رفتار کثیف دیگه حالا اصلا واسه چی اومده بود چون معتقده من زن بی لیاقت و بیکاری هستم و با وجود بیکاری برای همسرم غذای درست حسابی اماده نمیکنم به همین خاطر لاغر شده حالا من هرچی بگم از طنز ماجرا کم نمیشه چون نه من بیکارم و شغلم با همسرم یکیه و نه همسرم لاغر شده فقط بهونه میخواد بشه فرشته عذاب من بدبخت

حالا از دیروز که همسرم برد برسونش خونش دیگه برنگشته و منتظره پدرش برگرده ته بیاد خونه انگار من شیش تا نگهبان دارم و تنها نیستم 

طی یه حرکت احمقانه امروز زنگ زده به مامانم که این دختره تو بزرگ کردی این همه اش سرش تو کتاب بوده نفهمیده باید چطور زندگی اداره کنه اداب معاشرت بلد نیست اینو باید دوباره بفرستی مهد کودک و مامانم هم کم نذاشته بود و جوابش رو داده بود 

من هیچ رفتار بدی با این زن نداشتم قبلا تو تاپیک قبلی گفتم از رفتاراش اما به هر حال تحملش کردم تا بره و نگه بهش بی احترامی کردم از همه بدتر همسرم امروز باید باهم میرفتیم محل کار اما من تنها رفتم و اون موند پیش مادرخونده ی عزیزش حالا اگه من میگفتم خودشو حلق آویز میکرد میگفت تو وقت منو گرفتی تو درک نمیکنی من کار دارم

شما میگید من چه خاکی بریزم تو سرم؟ 

بیمحلی بهترین رفتار با اینجور افراده.. مشکل اصلی شوهرته

قطعا مشکل اصلی اونه یه هفته اس وضع زندگی منو از همه لحاظ بهم ریخته گوشه خونه براش مثل زن زائو پتو انداخته من سقط جنین داشتم ول کرد رفت سفر روز دوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار شماو همسرتون آزاده؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

اشتباهت همینه دیگ ب آدمی ک لیاقت نداره احترام گذاشتی هوا ورش داشته .از این ب بعد هر چی گفت باخنده  بگو همینه ک هست .ولی اصلا پیش شوهرت غر نزن بکشش سمت خودت  نازی نازیش کن دلش نره سمت مامان جونش😄

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

اشتباهت همینه دیگ ب آدمی ک لیاقت نداره احترام گذاشتی هوا ورش داشته .از این ب بعد هر چی گفت باخنده ب ...

من باهاش خوب برخورد کردم اینطوری کرده بد برخورد میکردم میرفت دم خونه مامانم

مادرخونده اشه مامانش مرده

قطعا مشکل اصلی اونه یه هفته اس وضع زندگی منو از همه لحاظ بهم ریخته گوشه خونه براش مثل زن زائو پتو ان ...

به نظرم این بار که اومد خونتون همون طوری که خودش گفته ازش پذیرایی کن اگرم شوهرت ناراحت شد ،بگو مگر نگفته من اینکارها رو می کنم  

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

خاک تو سر شوهرت اون نباید تورو تنها بزاره شوهرت مقصره ک مامانش اینکارا رو میکنه

اره خودمم میدونم اصلا هم زیر بار نمیره همش میگه گناه داره تنهاست منو بزرگ کرده و از این حرفا

به نظرم این بار که اومد خونتون همون طوری که خودش گفته ازش پذیرایی کن اگرم شوهرت ناراحت شد ،بگو مگر ن ...

شوهرم خودش رو شرحه شرحه میکنه من به اون بگم بالا چشمت ابروعه ولی دارم براش دیگه راش نمیدم تو این خونه

من باهاش خوب برخورد کردم اینطوری کرده بد برخورد میکردم میرفت دم خونه مامانممادرخونده اشه مامانش مرده

مادرخونده اش ،بچه نداره ؟

اره خودمم میدونم اصلا هم زیر بار نمیره همش میگه گناه داره تنهاست منو بزرگ کرده و از این حرفا

عزیزم برو تایپک های بانو ارتمیس بخون اصلا ب شوهرت محل نزار و برو تو خودت ب مادرشوهرتم تا میتونی بی محلی کن و رسمی باش 

بانوی کورد ❤️

من باهاش خوب برخورد کردم اینطوری کرده بد برخورد میکردم میرفت دم خونه مامانممادرخونده اشه مامانش مرده

میدونم مادر شوهر منم اینجوره ،خیلی زن خوبیه ولی نمیدونم از حسودیه یا چی خیلی بهم تیکه مینداخت ،محل نمیذاشت ، سعی میکرد شوهرمو لوس کنه ک ینی ب فکرشه😄،الان دیگ محل بهش نمیذارم  احترام نمیذارم بهتر شده 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️