2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما راه بهتری سراغ داری؟ چاره ی دیگه ای نداریم

باز بهتر از دربست گرفتنه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

🌬 درصد امنه

ادم تو خونه خدش امنیت نداره از اسنپ امنیت میخای

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

بخاطر اتفاقایی ک افتاده

اگه اعتماد نداری یا باید اتوبوس استفاده کنی یا ماشین شخصی 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

شما راه بهتری سراغ داری؟ چاره ی دیگه ای نداریمباز بهتر از دربست گرفتنه

اره  از دربست بهتره 

امازنهای اینجا یکجور از امنیت اسنپ دفاع میکننانگاربندگان مقرب خدان راننده ها!

اسنپ امن نیست 

ولی کجا امن هست ؟ 😂 تو اینو جواب بده

باز اسنپ یکم امن تره حداقل اگه دزدیده شدی آثار جرم رو سیستم اسنپ وجود داره 

هیییچ مردی !! هیچ مردی! هیچ وقت تو تاپیک من شرکت نکنه              

معمولیه از نظر من فقط توکل ب خدا و امداد ازش امنه 

همیشه دعای امام رضارو هنگام خروج منزل میخونم 

اگه برم جایی ک خلوت باشه و ترس تو دلم باشه آیتالکرسی رو ی مرتبه میخونم و اگر بترسم حسبنالله و نعم الوکیل رو میگم

دیگه خیالم راحته اتفاقی نمی افته 

خدا خیلی تو موقعیت های بد منو نجات داده هی اونارو یاداوری میکنم میگم نگاه کن اونجا نذاشت اتفاقی بیفته اینجاهم مراقبه 

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید