2777
2789
عنوان

افسر نظر بدید

74 بازدید | 9 پست

دوستان من دوبار امتحان شهری رفتم بخاطر اینکه تو پارک دوبل خوردم به جدول رد شدم

افسر هفته پیش خوب بود بنظرتون موقع پارک دوبل بهش بمگم من اوکیم اینجا اینطوری میشم

کمکم میکنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو 

تلاشت رو بیشتر کن و فقط به جزییاتی که پارک دوبل رو کامل می‌کنه توجه کن همین !

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

نه نگو ردت میکنه‌‌.. منم این مشکلو داشتم امروز قبول شدم...با چی دوبل میزنی؟شاخصات چیان؟

خداروشکر 

من سریای پیش با شاخص لچکی و دستگیره

ولی الان با پنجره وقتی رچراغ ماشین رسید به وسط شیشه عقب ماشین فرمون سمت راست و وقتی رسید وسط شیشه جلو سمت چپ

نگو تلاشت رو بیشتر کن و فقط به جزییاتی که پارک دوبل رو کامل می‌کنه توجه کن همین !

اخه سری پیش به همه خودش کمک میکرد مثلا دود زدنی خودش ب من کمک کرد وایسا برو و... 

خداروشکر من سریای پیش با شاخص لچکی و دستگیرهولی الان با پنجره وقتی رچراغ ماشین رسید به وسط شیشه عقب ...

با لچکی خطاش خیلی کمتره ،فرمون اول که سمت راسته حین حرکت بچرخون دومی رو وایسا درجا بچرخون بعد حرکت لاکپشتی برو عقب دیگه تو جدول نمیری

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.