2777
2789

انقدر واسه هرچیزی التماس کردم

انقدر التماس کردم

که اگه خودم بودم یکی اینجوری التماسم میکرد نمیدونم چه حالی میشدم

خدا چطوری میتونه دوست داشته باشه که بندش زجه بزنه

نگید لابد به صلاحت نیست خواهش میکنم

مردا تو تایپکم نظر ندن و ریپ نزنن🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن به اینکه او هم اکنون حضوردارد...

مائده هستم🌷🌷🌷یه خواهر کوچیکتر دارم🌷🌷🌷یه برادر بزرگتر

حال تورو امروز داشتم و همین افکار 

تهش گفتم لابد ته این زجه هارو دیده و حکمته توشو و میگه محاله بزارم آخرش بیشتر آسیب ببینه 

نمیدونم خودمم گیجم 

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

عدالتی وجود نداره...خدا برات کاری انجام نمیده اکه میداد دنیا الان گلستان‌ بود هیچ فقیری نبود و... خواستم بگم که همه چیز دست خودته نه کس دیگه ای پس منتظر نجات نباش خودت خودتو نجات بده

من انقد زجه زدم دیوار اتاقم حس میکنم شنید ولی خدا عکس العملی نشون نداد چیزیم ازش نمیخواستما فقط گفتم زجرمون نده تا اخرین لحظه زجر داد و کشت و انداخت تو گور اینجا هم نمیشه حرف زد ولی واقعا کاش خدا مهربون بود دلم خیلی شکسته با کلمه نمیشه بیان کرد

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

اینکه بهمون داد و نداد میگیم الهی شکر.

نداد میگیم شکر .

میدونی چرا از عرض خیابون کوچه میگذرم .کم مونده بود بمیرم ولی انگار یکی محافظم بود.

خداوند خطراتی زیادی را از ما دفع کرده .

همش که دادند نیست .

گاهی خیلی بیشمار نجاتم‌ن داده .

چه طور جرات کنم واسه جواب ندادن دعام بگم خدا تو ظالمی .

من نخواسته بهم داده .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

عدالتی وجود نداره...خدا برات کاری انجام نمیده اکه میداد دنیا الان گلستان‌ بود هیچ فقیری نبود و... خو ...

مثل خاله من .اینقدر با خدالج کرد و بدبجنسی کرد با مردمی که کمکش میکردند دیگه هیچ کی کمکش نمیکنه

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

داستان اینجاست اصلا وجود خارجی نداره که...بخواد بد باشه یا خوب...طبیعت داره به روال خودش می چرخه.و کاملا هم طبق نظم خودش...و غالبا هم ظاهراً بی رحم به نظر میاد

عجب بیهوده تکراریست دنیا