بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من عدالت خدا برام سواله اینهمه ظلم وجنایت تودنیا میشه وآدمهای بی گناه میمیرن خدا کجاس؟🤔یکی بگه لطفا
دنیا محل امتحانه .اگر ادمها را خدا قبول داشته باشند عقلشون میرسه دلیل حوادث روزگار را .خواب نیستند .بیدارند .گوشش چشمشون کارمیکنه .به کری و کوری خودشون را نمیزنند
ادم عاقل دلیل همه چی را در دنیا میدونه .
فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن هست.
اگر وجود خارجی نداره پس چرا زنده اید .و چه جور طبیعت روال عادی خودش را طی میکنه .چه جوری میشه کی شم ...
عزیز چه ربطی به زنده بودن من داره و دقیقا بخاطر طبیعیه
و اینجاشو نفهمیدم ببخشید کجا مارو از سیل و زلزله و...مگه مبداره؟؟اولا اصلا تجربه نکردم و بعد بم زلزله صد و چهل هزار نفرو کشت...کسی نگه داشت؟؟؟یا فلان سیل با ....ولی الان زلزله بیاد ژاپن چند نفر نهایتا بیشتر نمی میمیذند به لطف تکنولوژی...اگر صدساله پیش میومد هزاران نفر می مرد...بی خیال عزیز.حتی اگر هم نظرت درست بود استدلال هات خیلی بی پایه و الکی بود.
دنیا محل امتحانه .اگر ادمها را خدا قبول داشته باشند عقلشون میرسه دلیل حوادث روزگار را .خواب نیستند . ...
آخه امتحان چی مثلا یه بچه کوچولو چه گناهی کرده باید تواین دنیا بیاد یامریض باشه وبمیره یا بخاطر جنگ یافقروبی پولی .یایکی زشت متولدمیشه یکی زیبا.نمیشدهمه چی عادلانه تقسیم میشد؟