2777
2789
عنوان

بابام چرا انقدر بی غیرت بود

245 بازدید | 10 پست

بعد عمری هوس زن گرفتن کرد ما رو از خونه بیرون کرد حتی بهمون غذا نمیداد یه موجود چرتی بود ولی خب تحملش میکردیم نه با بچه مهربون بود نه خرجی میداد اعتنا به یه بچه نمیزاشت انگار مجبورش کردن تولید مثل کنه 

اخرم رفت زن گرفت جالبه زنشم خودش انتخاب نکرد خیلی خیلی زشت بود نمیدونم به چی اون شهوتی میشد که بخاطر سوراخ اون عقب مانده مارو ول کرد از لج تمام اموالشم بنام اون کرد که بعد مرگشم چیزی گیر ما نیاد 

بخوام بگم بابام چه تهمتای زشتی بهم زد و چه ستم هایی بهم کرد یه شاهنامه میشه حوصله مرور خاطرات تلخ ندارم 

امیدوارم اون دنیا هیچ وقت خیر نبینه روحش در عذاب باشه 

ما باهاش قناعت کردیم پول جمع کرد کاش پر توقع بودیم چیزی ازش نمی موند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا آدم بد با همه بده این عجیبه با اون زنه خوبه با شما بده حتما به جاهای اونم زجر میده

بابام مرد ولی هیچی برای بچه هاش نزاشت همه رو بنام زنش کرد بجز بی ابرویی هیچی نداشت حس می کنم این سالها همه دروغه خوابه

وای این بلا سر گرگ بیابونم نیاد من روانی شدم اون سالها الانم افسردگی کامل دارم

منم افسردگی رو دارم میگیرم خواهرم افسردگی گرفت هیچ انرژی ای تو خونمون نیست انگار خدا خودش بخیر کنه

این کاربری دست دو نفره♥️🥰
من با هیچی خوب نمیشم

مطمئنا! انگار هیچ چیز جالب دیگه ای برام وجود ندارد راستش! دخترا درگیر ناخن و رنگ مو و مانتو و رنگ لباسن من هیچی هیچی اصلا برام اهمیتی نداره خستمه😞میرم بیرون هم همه با عصبانیت نگام میکنن ساید دارم توهم میزنم

این کاربری دست دو نفره♥️🥰