2777
2789
اگر خدای نکرده یکی از عزیزات امشب به رحمت خدا بره هم میگی اون داره اون دنیا حالشو میبره، پس ما بزنیم ...

من بابای خودم فوت کرد داغون بود حالم ولی شب اومدم خونه شوهرم سعی میکرد منو بخندونه پابه پاش خندیدم و خوش گذروندم، باخودم گفتم اینکه امروز بابای من فوت کرده دلیل نداره تو خودم برم و حال این بنده خدا گرفته شه

از طرفی چندصدسال از این وفاتا میگذره، قابل مقایسه با مرگ تازه ی عزیزانت نیست که اینطور میگی

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه عزیزم ببخشید  ممنون  سال نوتون مبارک پیشاپیش 😘

آهنگ حیک مهدی یراحی هم قشنگه دیشب توتلویزیون میخوندمنم باهاش میرقصیدم.عیدشماهم مبارک😍😘😘😘😘

خداجونی مچکرم که یه نی نی گذاشتی تودلم خودت هواشو داشته باش😍😍😍
دوستان به اعتقادات شخصی هم کاری نداشته باشیم ایشون دلش میخواد تو شب شهادت برقصه شما نرقصین خیلی ساده ...

بیخیال گلم 

عيده خوشحال باش 

نظرات همیشه متفاوته😊

شاید اصلا من مسلمون نباشم مثلا 

احترام به همه ادیان واجبه 

هیچ

شهره عکساتو پاره کردم😝

یه کم داغون هست اما ریتم خوبی داره

من بابای خودم فوت کرد داغون بود حالم ولی شب اومدم خونه شوهرم سعی میکرد منو بخندونه پابه پاش خندیدم و ...

الهی بگردم 

خدا بیامرزتش 

روحش شاد 

آره عزیزم آدم باید همیشه روحیه داشته باشه 

سال نوتونم مبارک عزیزم😘

هیچ
اگر خدای نکرده یکی از عزیزات امشب به رحمت خدا بره هم میگی اون داره اون دنیا حالشو میبره، پس ما بزنیم ...

بابا خدا هم گفته برای مرده گریه نکنین مرده راضی نیست همین که بارش صلوت بفرستین کافیه مثلا ما عذا بگیریم نهمه ی درست میشه به خدا نه خدا نه پیغمیر نه امام راضی نیست شما عذا اری کنین همین که به هم دیگه احترام بزاریم و هم دیگه رو له نکنیم خودش کلی ثواب اره اونام خوشحال میشن

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
الهی بگردم  خدا بیامرزتش  روحش شاد  آره عزیزم آدم باید همیشه روحیه داشته باشه  ...

ممنون

سال نو شمام مبارک🌹

بیخیال گلم  عيده خوشحال باش  نظرات همیشه متفاوته😊 شاید اصلا من مسلمون نباشم مثلا  ...

نمیذارن که:-)

متفاوت بودن. نظرات عجیب نیس اما تحمیل عقاید شخیصی عجیب و ناراحت کنندست

انشالا همه سال خوبی داشته باشن :-*

تو ایران سخت‌ترین کار دفاع از حقوق زنانه. باید راجع به استقلال زنان با خانومایی بحث کنی که عکس پروفایلشون نوشته «آقامون گفته عکس نذارم» 
بابا خدا هم گفته برای مرده گریه نکنین مرده راضی نیست همین که بارش صلوت بفرستین کافیه مثلا ما عذا بگی ...

شما با دلت پیش نرو، کجا خدا گفته برای مرده گریه نکنید؟

از جانب خدا صحبت نکنید، منم نگفتم کسی گریه و زاری کنه، همین که مراعات کنید و شادی رو برای یه شب کنار بذارید کلی ثواب داره، اون کارهای خوبی هم که گفتید انجام بدید، بازم ثواب ببرید.

تمام هستی ام شده سه واژه‌ی جدا جدا... من و ... شب و ... خیال او💙😘

دوستان خوشگلم بحث نکنید 

عيده بیخیال 

نظرات همه محترم 

من حواسم نبود شهادته 

یواش میرقصیم کسی نشنوه 🙈

نميشه خوش نبود ببخشید

خوش بگذره همگی 

آهنگ قیصر چه خووبهه 😍

هیچ
من بابای خودم فوت کرد داغون بود حالم ولی شب اومدم خونه شوهرم سعی میکرد منو بخندونه پابه پاش خندیدم و ...

ولی وقتی روایت هست که روز عاشورا امام زمان بسیار گریه میکنن ، من بگم امام زمان چیزی نمیدونه، من میدونم ؟؟؟؟

اگر همین شهادتا مال اروپایی ها بود الان خیلی ها خودشونو حلوا حلوا میکردن، مراقب سنت هامون باشیم.

تمام هستی ام شده سه واژه‌ی جدا جدا... من و ... شب و ... خیال او💙😘
ولی وقتی روایت هست که روز عاشورا امام زمان بسیار گریه میکنن ، من بگم امام زمان چیزی نمیدونه، من میدو ...

ببخشید عزیزم شما خودت و ناراحت نکن 

عیدت مبارک باشه و سال خوبی داشته باشی 😘

هیچ