2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست دارم سعید شایسته

عروسی قیصر

هرچی یادم میاد میگم خخخ

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

اسمت چی چیه آرش

امیزینگ تهی

آی عشقم منصور

واویلا امید حاجیلی

تو ایران سخت‌ترین کار دفاع از حقوق زنانه. باید راجع به استقلال زنان با خانومایی بحث کنی که عکس پروفایلشون نوشته «آقامون گفته عکس نذارم» 

اگر خدای نکرده یکی از عزیزات امشب به رحمت خدا بره هم میگی اون داره اون دنیا حالشو میبره، پس ما بزنیم برقصیم؟؟؟

این دیدگاه درست نیست.

تمام هستی ام شده سه واژه‌ی جدا جدا... من و ... شب و ... خیال او💙😘
واسه ما مهم نیست اون بنده خدا بهشت حالش و میبره ما گریه ش و بکنیم  خدا بیامرزتش  ما که ...

عزیزم زندگی خصوصی شمابه خودتون مربوطه.ولی اینجورنگواون شخصیت هابالاترازین هستندکه درموردشون اینجورصحبت میکنی.هیچ جای دنیانگفته بشین گریه کن.بهتربودمیگفتی اوناجاشون خوبه به اشک مانیارندارن نه اینکه بگی اوناحالشونومیبرن این جمله که گفتی قشنگ نبود.سال خوبی داشته باشی عزیزم.آهنگ جدیدحمیدهیراد قشنگه یاامیدحاجیلی قشنگ خونده 

خداجونی مچکرم که یه نی نی گذاشتی تودلم خودت هواشو داشته باش😍😍😍

خوشبحالتون

با کیا میرقصین? شاد باشین همیشه

تو ایران سخت‌ترین کار دفاع از حقوق زنانه. باید راجع به استقلال زنان با خانومایی بحث کنی که عکس پروفایلشون نوشته «آقامون گفته عکس نذارم» 
بیخیییااااال بابا  کل سال شهادته باید همش گریه کنیم پس

کسی نگفت گریه کنید، گفتیم شادی نکنید امشبو. حرمت امام رو باید نگه داشت، چه همون زمان قدیم چه اینکه چند سال گذشته باشه. هیچ فرقی نمیکنه

تمام هستی ام شده سه واژه‌ی جدا جدا... من و ... شب و ... خیال او💙😘

دوستان به اعتقادات شخصی هم کاری نداشته باشیم ایشون دلش میخواد تو شب شهادت برقصه شما نرقصین خیلی ساده ست بخدا

عزیزم زندگی خصوصی شمابه خودتون مربوطه.ولی اینجورنگواون شخصیت هابالاترازین هستندکه درموردشون اینجورصح ...

باشه عزیزم ببخشید 

ممنون 

سال نوتون مبارک پیشاپیش 😘

هیچ