2777
2789

بدون رضایت خانواده رفت با دختری ازدواج کرد همون موقع بهش گفتم دیگه هیچ کاری باهات نداریم دیگه راهمون از هم جداست حالا انتظار داره که همیشه دعوتش کنم باهاش مثه اون وقتها محبت کنم بهش زنگ بزنم احوال پرسی کنم خودشم از کار خودش پشیمونه ولی دیگه راهی نداره دلم براش میسوزه ولی نمی تونم ببخشمش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا چی بگم شاید شما فکر کردی این طوری پسرتون قید دختره رو میزنه ک نزده

پس فایده ای ندلره قهر رو ادامه دادن.به نظرم پدر و مادر باید همیشه حامی بچه باشن حتی اگه اشتباه کنه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

ببند بابا 

من تو رو حفظم 

چون عروست چاقه و پسرت عاشق شده داری می میری از حسادت 

انقد بدبختی که می‌شینی هر جا آبروی عروستو می‌بری 

کو نتو بزار ای یخ چون بد جور سوخته 

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

اجازه بدید خودش برای زندگیش تصمیم بگیره خودش بره جلو و نتیجه ی تصمیمی که گرفته رو ببینه لطفا کنارش باشید نه روبروش 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

پسر خودش میپسنده دخترو خانواده هاهم راهنماییش  میکنن فقط درصورتی که دختر مشکل داشت خانواده حق دارن مخالفت کنن درغیر این صورت باید پسر بپسنده چون اون با اون دختر زندگی می‌کنه 

مگه قرار شما ببخشی اصلا؟

مگه جرم کرده؟

یا گناه کبیره ؟

ازدواج کرده فقط...

شما تنهاکاری میتونی بکنی اینه

همونطور که موقع ازدواج باشما درمیون نزاشت 

شما هم خیلی تحویلش نگیری 

❤️فقط حیدر امیر المومنین (ع)است❤️

میدونم براتون سخته ولی سعی کن گذشت داشته باشی

یه روز حسرت این روزا رو میخورید

دور از جونش همسایمون با عروس و پسرش قهر بود.یک سال بود ندیده بودش.تو تصادف فوت شد

این روزا ازتون دور باشه ولی واقعا دنیا ارزش این همه جنگیدن و ناراحتی رو نداره

ببند بابا من تو رو حفظم چون عروست چاقه و پسرت عاشق شده داری می میری از حسادت انقد بدبختی که می‌شینی ...

این چه طرز حرف زدنه بی ادب از نظر من مادر هم حق داره عروسش رو دوست داشته باشه مادری که سال ها رنج بزرگ کردن پسرش رو تحمل می‌کنه این حق طبیعی ش هست به اون عروس مهر داشته باشه 

گاهی وقت ها چه پسر چه دختر عاشق آدم های اشتباه میشن اون لحظه عشق چشماشون رو کور می‌کنه ولی بقیه متوجه اشتباه شون میشن ولی کاری از دستشون بر نمیاد چند سال بعد اون جوان میماند و کلی ندامت ......اینکه پدر یا مادری مخالفت کنند بخاطر دخالت نیست بخاطر به فنا رفتن زحمات شون برای بزرگ کردن فرزند هست که با یک ازدواج اشتباه همیشه غصه شون میمونه روی دل پدر و مادر