2777
2789
عنوان

چرا ما زنها اینطور هستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 23 پست
خوب می‌کنی هیچ وقت بخواطر سکوت آدم عزیز نمیشه

آره بدتر توسری خورمیشم اگه سکوت کنم 

وقتی فک میکنم خواسته و ناخواسته چه ظلمایی بهم کرده دلم میخواد بزنم همه چیزو داغون کنم بزارم برم ولی بعدش میبینم جایی ندارم که برم

آره بدتر توسری خورمیشم اگه سکوت کنم وقتی فک میکنم خواسته و ناخواسته چه ظلمایی بهم کرده دلم میخواد بز ...

آره عزیزم همینطور هست 

می‌دونم به جاهایی آدم جز سکوت چیزی نداره 

اما بعضی جاها از خودت دفاع کنی عالیه

پدر مادر نداری؟

منم مثل خودتم 

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم همینطور هست می‌دونم به جاهایی آدم جز سکوت چیزی نداره اما بعضی جاها از خودت دفاع کنی عالیهپ ...

پدرمادر دارم ولی برادرمجرددارم دلم نمیخواد برگردم اونجا 

انرژی منفی اونجابیشتره کلا ازدواج کردم ازاونافرارکنم رفاه و محبتشون صفر بود اذیت هم نمیکردن ولی ازشوهرهم شانس نیاوردم 

پدرمادر دارم ولی برادرمجرددارم دلم نمیخواد برگردم اونجا انرژی منفی اونجابیشتره کلا ازدواج کردم ازاون ...

درکت میکنم سخته منم این همه سال میخواستم ازدواج کنم از خونشون برم 

من مادر ندارم با این تفاوت

الهی عزیزم خیلی ناراحت شدم مشکلتون چیه با همسرتون نامزدی؟

آره عقدم رابطمون سرده تایپک ها قبلی نوشتم کامل

حالا یکم بهتره چند روزی هست

نه رنگی پیامی

آره عقدم رابطمون سرده تایپک ها قبلی نوشتم کاملحالا یکم بهتره چند روزی هستنه رنگی پیامی

شوهرمن توعقد خیلی خوب بود بعدازدواج روی واقعیشو نشون داد

تو باز عقدی میتونی تصمیمتو عوض کنی من 9ساله ازدواج کردم 6سال بچه نیاوردم به امید طلاق که اونم نشد چون هربارتو خانوادم یه اتفاق بد میفتاد پشیمون میشدم  بعد اون هم مجبورکردن بچه بیارم

شوهرمن توعقد خیلی خوب بود بعدازدواج روی واقعیشو نشون دادتو باز عقدی میتونی تصمیمتو عوض کنی من 9ساله ...

اره ولی باز نمیشه طلاق بگیرم که چی برگردم پیش کی؟

پدری که نه خرجی میده نه میزاره کار کنم کتک هم میزنه

با نامادریم ؟پدرم از نامادریم بدتره

حالا مشکل من شاید جدی نباشه فعلا دارم تلاشم میکنم درست کنم رابطمون