2777
2789

با ینفر ۳ ساله دوستم همو میخوایم خانوادم مخالفن 

شرایط پسرم خونه داره کار داره ماشین داره خودساختس بدون ی قرون کمک باباش خودش کار کرد  سن من ۱۸ اون ۲۲

یبارم بابام‌فهمید دوستیم گفت فکر اینو نکن اگر بفهمم دورم زدینه در ارتباطین دوتاتونو نابود میکنم نمیدونم چیکار کنم ما همو دوس داریم 🥲خسته شدیمه از مخفیانه اگرم بیاد با بابام صحبت کنه مطمعنا شر میشه و ابرو ریزی چون هروزمو میگه فکرش نکن اون اصلا سر فحش میکشه بهش نمیخوام ی عمر حسرت بخورم با کسی ک‌دوسش داشتم ازدواج‌نکردم خانواده اون موافقن منو میشناسن خیلی دوس دارن دیگه رسمی شه

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به پسر 22ساله چطور خونه ماشین داره یا وضعیت مالی خوب؟

بگو پا پیش باره پسره بیاد خاستکاری از مادرت کمک بگیر پدرت راضی کنه یا عمه خاله ای

پدرت اونو می‌شناسه یا نه؟

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

چرا پدرت مخالفه بخاطر سن کم

اصلا نمیگه چرا سر همون که فهمید دوست بودیم بلایی نیست سرم نیورده باشه میگه اگه اونو میخوای لباسات جمع کن برو فکر کن خانواده نداری طردت میکنم 

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

از 15 سالگی با همید؟!! 

عزیزم بنظرم به مادر یا خواهرت بگو با بابات حرف بزنه

اگه راضی نمیشه با گریه بهش بگو چقدر طرف خوبه شاید راضی شد

در کل نگران نباش بنظرم موضوع غیرقابل حلی نیست 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

نمیتونی هیچ جوره خانوادتو‌ راضی کنی؟؟

میگه اگر میخوایش وسایلت جمع کن برو طردت میکنیم هیچوقتم نباید بیای

سنتون خیلی کمه ، میتونم بپرسم کارش چیه که تو ۲۲ سالگی با پول خودش بدون پشتوانه خانواده خونه و ماشین و ... خریده ؟؟؟ 

از پدرت دلیل مخالفتش رو بپرس ، شاید دلیلش منطقی باشه

دلیل مخالفت پدرتون چیه؟؟

راست حسینی بگو تا راهنماییت کنیم

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :)