2777
2789
عنوان

خواهرانه برادرانه راهنمایی بدید ممنون میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 30 پست
سنتون خیلی کمه ، میتونم بپرسم کارش چیه که تو ۲۲ سالگی با پول خودش بدون پشتوانه خانواده خونه و ماشین ...

از بچگی کار میکرده الان تو شرکتع جز اون کارای دیگه هم میکنه

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

بگو به خانوادش ک بیان اگه خانوادش چندبار بیان پدرت ب اونا ک بی احترامی نمیکنه و ممکنه راضی بشه ولی ب حرف پدرت گوش کن الان عشق جلوی چشمتو گرفته و متوجه نیستی به بابات بگو دلایلتو بگو برای مخالفت و بهش فکر کن شاید پدرت یچی میدونه ک مخالفه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل مخالفت پدرتون چیه؟؟راست حسینی بگو تا راهنماییت کنیم

سر این که فهمی ددوست بودیم بی هیچ دلیلی گفت دور اینو خط بکش  اگرم میخوایش جمع کن برو طردت میکنمو دیگه سمت ما نیا 

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

چکاره ست پسر

تو شرکته 

میگه اگر میخوایش وسایلت جمع کن برو طردت میکنیم هیچوقتم نباید بیای

پسره رو خیلی بشناس بنظرم سنتون‌ برای ازدواج کمه ولی خب بازم هرچی صلاحه

𝘲𝘶𝘪𝘦𝘯 𝘯𝘰 𝘢𝘳𝘳𝘪𝘦𝘴𝘨𝘢 𝘯𝘰 𝘨𝘢𝘯𝘢

سر این که فهمی ددوست بودیم بی هیچ دلیلی گفت دور اینو خط بکش اگرم میخوایش جمع کن برو طردت میکنمو دیگ ...

خب اگر اینطوره چندسال ک بگذره ببینه شما خیلی مصمم هستید راضی میشه

اگر موردی نداشته باشه

یه کم صبور باش حداقل یکی دوسال

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 
به پسر 22ساله چطور خونه ماشین داره یا وضعیت مالی خوب؟بگو پا پیش باره پسره بیاد خاستکاری از مادرت کمک ...

کلا مادرم پدرم مخالفن هر دو سخت گیرن مشکل اینه 

اها مهندسه

بله

اگر شرایط پسر اوکیه ازدواج کنید...پشیمون میشید اگر نشه

پدرم تهدید میکنه که اگر میخوای باهاش برو ولی فکر کن دیگه خانواده ای نداری و طرد شده ای هر زمان پشیمون شدیم سمت ما نیا

پدرم تهدید میکنه که اگر میخوای باهاش برو ولی فکر کن دیگه خانواده ای نداری و طرد شده ای هر زمان پشیمو ...

اگر پسر ارزششو داره اوکیه ...اما ازدواج اجازه پدر لازمه نباشه نمیشه

آقا هستم🙍‍♂️

خب دلیل مخالفت اونا چیه وضع پسره که خوبه

دوس دارن خودشون انتخاب کنن حتما چی بگم والا اسمشم که بیارم میگن جمع کن برو طردت میکنیم ازین حرفا 

دوس دارن خودشون انتخاب کنن حتما چی بگم والا اسمشم که بیارم میگن جمع کن برو طردت میکنیم ازین حرفا

خب اینجوری که نمیشه باید دلیل محکمی باشه حداقل

بگو بیان خاستکاری شاید راضی شدن 

ببین ه واقعا هم. دوست دارین بمون صبر کن چون نمیتونی هیچ وقت کسی مثل اون دوست داشته باشی فراموش نمیشه

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔