2777
2789
موافقدحرفاتون هستم ولی متاسفانه امسال سی نفر برتر همه سمپادین

چون تلاش کردن دارن نتیجه زحماتشون رو میبینن هر کس تلاش کنه میشه من بیشتر اطرافیانم سمپادی هستند خیلی تلاش کردن مهم خود آدمه اگر به جایی رسیدن فقط برای خودشون هست نه چیز دیگه ای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من دختر عموم دولتی درس خوند ولی الان موفقه .پسر عمم دولتی درس خوند از دوتا کشور بورسیه شد

شما 100 تا رتبه برتر کنکورو ببین چند تاشون دولتین؟ 

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

چون تلاش کردن دارن نتیجه زحماتشون رو میبینن هر کس تلاش کنه میشه من بیشتر اطرافیانم سمپادی هستند خیلی ...

خوب طبیعتا آموزششون هم متفاوته ...خوب  اونا فراتر از تایم کلاسی آموزش میبینن قبول کن که اینا تلاششون با دانش آموز مدرسه دولتی متفاوته 

مدرسه مهمه اما همه چی نیست آره تاثیر داره ولی میتونی اون تاثیرو خودت بزاری مدرسه مهمه چون رقابت خوبه وقتی نوزده و نیمم بشی میبینی بقیه بیست شدند خوش حالت نمیکنه و تلاش بیشتری میکنی اما وقتی تو مدرسه عادی هستی وقتی بهترین نمره 18میشه تو کلاس تو فک میکنی ته راه همون 18عه

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی
چون تلاش کردن دارن نتیجه زحماتشون رو میبینن هر کس تلاش کنه میشه من بیشتر اطرافیانم سمپادی هستند خیلی ...

عزیزم تلاش دانش آموز خیلی مهمه درست ولی بسترش هم باید فراهم باشه

اغلب مدارس سمپاد بستر خوبی فراهم‌میکنن

من مدرسه ام نمونه دولتی بود تنها رتبه برتر در ۵ سال اخیرش من بودم و نفر بعد من رتبه اش ۱۱۰۰ بود

تازه اون سال مدرسه ما ترکونده بود 

سال های بعدش هم خبری از رشته تاپ نبود

دانش آموز تو مدرسه معمولی باید جور معلم و هممممههه چیز رو بکشه

نمیگم نشدنیه ولی چون خیلی سخته آمار قبولی سمپاد بالاتره

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏