2777
2789
میشه چیزی نشد نداره رستگار رحمانی تونست تو هم میتونی اون هم شرایط خوبی نداشت ولی تونست

رستگار رحمانی سال 89 کنکور داد
و اره هرچیزی ممکنه

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

عزیزم تلاش دانش آموز خیلی مهمه درست ولی بسترش هم باید فراهم باشهاغلب مدارس سمپاد بستر خوبی فراهم‌میک ...

میدونی چرا میگم تلاش چون من همه معلم هام بهترین معلم های تیزهوشان بودن بهترین هاشون من الان  نمونه دولتی و تیزهوشان قبول شدم ؟نه چون تلاش نکردم مهم تلاشه من اینو با تمام وجود حس کردم معدلم خیلی خوب بود ولی برای ازمون تلاش نکردم همین الان کل زندگیم شده گریه و درد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره با اینکه اون زمان شرایط خیلی سخت تر بود

بله اون زمان امکانات نداشت تو روستا بود ازمون قلمچیارو چیاده میومد میداد خانواده بی سواد ولی در اخر شد این

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

میدونی چرا میگم تلاش چون من همه معلم هام بهترین معلم های تیزهوشان بودن بهترین هاشون من الان نمونه د ...

اره ما هم‌ نمیگیم تلاش مهم نیست

تلاش نکنی ولی تو‌مدرسه انرژی اتمی هم باشی فایده نداره

ولی همه چیز هم تلاش کردن نیست

مدرسه‌ مهمه شرایط خانوادگي مهمه محیط مهمه شرایط روحی اون سال مهمه

با گفتن اینکه تلاش حرف اول و آخر رو میزنه به بچه هامون حس ناكافی بودن میدیم

یعنی اگر قبول نشدی همشش تقصیر توعه درحالی که خیلی عوامل تاثیرگذارن

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

بله اون زمان امکانات نداشت تو روستا بود ازمون قلمچیارو چیاده میومد میداد خانواده بی سواد ولی در اخر ...

تلاش مهمه اول آخر حرف من شما تلاش کن و تمام توانت رو بزار که زندگیت مثل من جهنم نشه حداقل بعدا حسرت نمیخوری 

تلاش مهمه اول آخر حرف من شما تلاش کن و تمام توانت رو بزار که زندگیت مثل من جهنم نشه حداقل بعدا حسرت ...

شما امسال چه رشته ای میرید

انتخاب رشتم تجربی هست

چی ؟
اها ترازتون حدودا چند بود

ولی من خانوادم بهم یاد دادن مسئول صدرصد اتفاق های زندگی خودمم نه کس دیگه ای

اشباه یاد گرفتی خب

تو فقط مسئول تصمیم های خودت هستی ولی مسئول اتفاق ها نیستی

مثلا اگر یکی مادرش سال کنکور فوت بشه مسئول این اتفاقه؟

اکر کنکورش رو خراب کنه تقصیر خودش بوده؟

پس محیط و اتفاق ها تاثیرگذارن

ما فقط باید سعی کنیم تو هر محیطی بهترین خودمون باشیم که این بهترین گاهی با تعریف جامعه متفاوته

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏