2777
2789
ولشون کن تو تجربی رتبه های بالا هم درس خوندن ببخشید که سمپادی نبودیم والا

کی گفته فقط سمپادی ها میتونن قبول بشن این تفکر بسیار بسیار غلطی هست که در ذهن دانش آموز ها انداختن 20 درصد فقط مدرسه مهمه 80 درصد به خود دانش آموز برمیگرده

ولشون کن تو تجربی رتبه های بالا هم درس خوندن ببخشید که سمپادی نبودیم والا

خانم به خدا گریم گرفت ببخشید میدونم تو چه وضعیتی هستید
تورو خدا منو ببخش من اینجوری خوابم نمیبره 

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گفته فقط سمپادی ها میتونن قبول بشن این تفکر بسیار بسیار غلطی هست که در ذهن دانش آموز ها انداختن 2 ...

امارشو دیشب تو تلویزیون دیم 80 درصد قبولی ها از سمپاد بودن
درسته اون سمپادیا هم خیلیاشون مدرسه نمیرفتن ولی شما جو سمپاد رو بادولتی مقایسه کن
همکلاسیای ما دنبال الکل سیگار و گلن نمره امتحانت بالای 13 باشه از خ--ه مالیت بوده
بعد شما میگی تاثیر نداره.

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

ای بابا توضیح دادم برو دوباره بخون

بله خوندم ببخشید ولی این حرفتون باعث شد واقعا گریم بگیره من نمونه و تیزهوشان قبول نشدم به این معنی نیست تلاش نکردم شاید آخرش کم کاری کرده باشم ولی سه سال تلاش کردم دلیل نمیشه کسی که قبول نمیشه تلاش نکرده باشه

کی گفته فقط سمپادی ها میتونن قبول بشن این تفکر بسیار بسیار غلطی هست که در ذهن دانش آموز ها انداختن 2 ...

کدوم از قبولی های برتر از مدارس دولتی هستن؟ چه تعدادی؟

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️

خانم به خدا گریم گرفت ببخشید میدونم تو چه وضعیتی هستیدتورو خدا منو ببخش من اینجوری خوابم نمیبره

نیازی به عذرخواهی نیست 

ان شاالله موفق باشید 

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️

نیازی به عذرخواهی نیست ان شاالله موفق باشید

بازم ببخشید اشتباه کردم

امارشو دیشب تو تلویزیون دیم 80 درصد قبولی ها از سمپاد بودندرسته اون سمپادیا هم خیلیاشون مدرسه نمیرفت ...

بله ولی اون به فرهنگ و کمالاتشون بر میگرده کسی که به فکر درس باشه اینجوری نیست شما داخل مدرسه با یکی دوست بشید درسخون بعد باهم بیاید بالا خیلی تاثیر داره 

بله ولی اون به فرهنگ و کمالاتشون بر میگرده کسی که به فکر درس باشه اینجوری نیست شما داخل مدرسه با یکی ...

خوب نیست من نمره میگرفتم به معلما میگفتم تو برگه بهم 10 بدید اینا ولم کنن