2777
2789

بابام با عصبانیت اومد خونه بعد معتادم هست گیر داد چرا چای رو ریختی بعد کتری آب جوش پرت کرد رو مامانم مامانم بدنش سوخت منم اعصابم خرد شد با بابام بحث کردم

فردا ارائه دانشگاهی دارم نمی م حالم بده میخوام خودمو بکشم خسته ام دیگ خسته ام

ولی بابام میگفت از عمد نبوده ولی خیلی بداخلاقه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مقصر شما نیستیدیگه ام حذف از خودکشی نزن آماده باش برای ارائه فردا عزیزم

نمیتونم واقعا نمیتونم افسردگی خودم کمه وخیلی خسته شدم از کوچیکی همش دعوا تن و بدنم میلرزه خیلی تنهام آبجی داداشی ندارم باهاش دردو دل کنم

عزیزم تو همه خونه ها دعوا پیش میاد دعوا پیش نیاد یسری مشکلات بدتر هست والا ماها همه انقد مشکل داریم که اگه هممون بخوایم بریم خودمونو بکشیم که سنگ رو سنگ بند نمیشه....اشکال نداره بابات بوده بنده خدا مشکلم داشته..میبینی یه روز تا عصر مثلا غذا نخوریم چطوری عصبی میشیم دست خودمون نیست اونم همینطوری شده

عزیزم تو همه خونه ها دعوا پیش میاد دعوا پیش نیاد یسری مشکلات بدتر هست والا ماها همه انقد مشکل داریم ...

باید خودشو کنترل کنه کلا ما رو بدبخت کرده مامانمو خیلی زد دلم میسوزه براش ولی ..

بخدا پرت کرد ریخت حالا گفت از عمد نبود

ببخشید ولی روانیه

اون حق نداره همچین کاری با مادرت بکنه

باید از مادر مظلومت دفاع کنی

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]

باید خودشو کنترل کنه کلا ما رو بدبخت کرده مامانمو خیلی زد دلم میسوزه براش ولی ..

اره میدونم اذیتی عریزم کاملا درست میگی و حق داری ولی دیگه چاره ای نیست باید مشکلاتمون رو باهاشون بسازیم مامانت حاضره روزی هزار بار کتک بخوره ولی تو کنارش باشی خودتو بکشی دیگه خوب میشه

نمیتونم واقعا نمیتونم افسردگی خودم کمه وخیلی خسته شدم از کوچیکی همش دعوا تن و بدنم میلرزه خیلی تنهام ...

درکت میکنم چون توی شرایط تو بودم حتی همین الانشم.... اگه بخوام از مشکلاتم برات بگم درد خودتو یادت میره ولی قوی باش که بشه مرحم برای درد هات🤍میتونی،باااااید بتونی خب؟؟؟؟

من به عنوان خواهر کوچیکت کنارتم خواستی صحبت میکنیم🫂

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی