واقعا بیش ازین نمیدونم و راهنمایی اشتباه هم نمیکنم!!
میتونم شماره یکی از اعضای برگزار کنندههای دورههارو براتون بفرستم و میتونید باهاش تماس بگیرید و دقیق ازش بپرسید معمولا جواب میدن. اگه خواستید درخواست بدید براتون بفرستم.
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.
خیلی ممنونم خیلی لطف کردینمیرم ثبتنام میکنم فقط اگه مشکلی یا سوالی برام پیش اومد میتونم بپرسم ازتون ...
دست نگه داريد!!
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.
چرااا؟ فکر کنن یسال طول میکشه اینجوری که فامیلمون گفتمن الان خودمم یه مربی خصوصی گرفتم که نحوه درست ...
والا صبورید!! من ۳ماهه آماده میشدم برم فرانسه کلافه بودم!! اونم یهو اینجا بهم ریخت!!