2777
2789
عنوان

امروز ازمایش تعیین جنسیت دادم

1619 بازدید | 9 پست

۴۳۰۰ هزینم شد

از شیراز فرستادن ازمایشگاه مندل تهران

گفتن یک هفته طول میکشه تا جوابش بیاد 

حس میکنم دختره

ولی حاملگیم خیلی بدتره تا اون دوتا قبلی

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

یعنی با آزمایش میخواهی زودتر بفهمی جنسیتش چیه

اره

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی با آزمایش میخواهی زودتر بفهمی جنسیتش چیه

تقریبا ۹ هفتمه الان

ببخشید عزیزم 

امضای خوندم

میگم چطور شد ک باردار شدی با آی یو دی

چون من هم دارم میترسم یوقت باردارشم واس همین پرسیدم 

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       کاربری دست دونفره ـ منو دوست همیشگیم                •|delnaz|•  •|yasaman|•

اقا من زندگیم مث توعه دقیقا اما خدا خیرت بده خیلی خندیدم انگار حرفای شوهرم ک نمیزنه را شوهرت مبزنه نمبدونی چن روز چن روز میره سفر با رفیقاش فقط ب جرم اینکه من بچه دارم و یکم بیش فعاله همش میگهذکاریع سفرم اما دروغه

اونجا خیلی خندیدم که شوهرت گفته این بچه سومی سند ازادیمه😆😆😆😆 خدا ازشون نگذره ولی خیلی خنده دار هم تعریف کردی