2777
2789

همیشه جمعه ب جنعه میریم خونه مادرشوهرم ولی جاریم اینا کلا هفته ای ۴وعده قشنگ اونجان و واسشونم مهم نیست ک مادرشوهرم ناراحته و موقع رفتن هم سهم میوه شون رو میبرن ک من هنوز تو شوک اون رفتارم قشنگ نایلون برمیدارن مث خرید میوه از ظرف رو میز نفری ۳تا از هرمدلی برمیدارن 😁 ی بار مادرشوهرم گفت توچرا نمیبری باخنده گفتم مگه سهمیه بندیه خونمون داریم دیگه خلاصه رفتارشون جالب نیست چون میفهمم مادرشوهرم بدش میاد واقعا...

حالا دیروز  جاریم نهار اونجابودن ب من پیام داد شما کی میاین واس تبریک عید اینجا(خونه مادرشوهر) گفتم ظهر۴شنبه .بعد گفت اگر مسافرت چی.گفتم خوب زنگ میزنیم میگیم نبودین و اینا

باز پیام داد میخوای بپرسم اگر نمیرن سفر ک هممون ظهر ۴شنبه بیایم اگر میرن و نیستن خونه سال تحویل بیایم شام یعنی امشب گفتم نمیخواد بابا یاهستن ک میایم یا نیستن نمیایم دیگه..بعد میگه یعنی بذاریم اینا فرار کنن از زیر غذای عید

اه اه بخدا بدم اومد یعنی دیروز هنوز نهار از گلوش پایین نرفته میخواست وعده امشب و قطعی کنه

حالم بد شد گفتم هرکار میخای بکن من شوهرم تا نزدیک سال تحویل در مغازست بیاد دوش بگیره و اینا خستس میدونم نمیاد.فردا بودن ک میریم نبودن نمیریم همین.غنیمت جنگی نیست ک پیغام پسغام بفرستم

من همون هفته یبار هم ک میرم هر۲ماهی دعوتشون میکنم

ولی اونا هفته ۴بار میرن اصلا مادرشوهرم اینارو نمیگن واس همون اونم ناراحت میشه قشنگ میفهمم چندبارهم مثال همسایه و اشنا زده ک مادرشوهرو دعوت میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من تعامل جاریت با مادر شوهرت به خودشون ربط داره. اگر پدرشوهرتون بدنش میاد خودش باید بگه .

ولی رفتار شما عاقلانه است. خوب نیست آدم اینطور باشه

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

یکی از جاریای من هر روز هفته خونه یکیه قشنگ من که انقدر کم محلی کردن تا بعد ۲سال روش کم شد بخدا هر سری برنج خورشت درست میکردم

وزن اولیه ۸۸کیلو 😥😥😥وزن بعد ۵ماه ۷۶کیلو ۴۰۰گرم 😄😄😄😄😄من میتونم به وزن هدفم برسم پس پیش به سویه ۵۸ کیلو😇😇😇😇😇😇من باید تا ۳۰این ماه ۷۵کیلو بشم😉😄