2777
2789
عنوان

کنکوریاااااااااااا چی بگم به مشاورم

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 22 پست

راستشو بگو هم به اون و هم به خودت قول بده که جبران میکنی امروزو اما دروغ بگی کم کم میشه عادت که اونو بپیچونی میشه کنکور اونوقت کنکور تورو میپیچونه که قطعا اینو نمیخوای

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی
باز تایپک کنکوری دیدم من اه

باز یه نفر دیدم که بجای اینکه بره یه تاپیک دیگه اومده تو تاپیک کنکوری ضد حال بزنه اه

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردی دیگه هروقت خواستی دروغ بگی به مشاورت با خودت بگو اونی که قراره کنکور بده منم نه مشاورم هرکار کنی به ضرر خودته اون پولشو میگیره مهمم نیس براش تو کنکورتو خراب کنی 

پس الانم راستشو بهش بگو چون دروغ گفتن عادت میشه برات 

راستشو بگو اون بهترین راهو جلو پات میزاره اگرم سرزنشتم کرد حقته 😊😊

اینکه گفتی کمالگرایی داری یعنی چجوری هستی؟

یعنی همش منتظرم حالم خوب شه

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

عزیزم میشه بپرسم هزینه مشاور چقدره؟

مآهی ۱و ۱۰۰

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋