2777
2789

امشب کارایی که خواست انجام ندادم

تا الان باهاش صادق بودم

امروز از صبح گریم میومد من افسردگی دارم بخاطر همین کمالگرایی و...رید تو کارم

ولی این خیلی خوبه کلش ۲ هفته مشاورم هست کلییی پیشرفت کردم قربونش برم❤❤❤❤ مشاورم خانمه😅

ولییی...الان کار امشب رو انجام ندادم عذاب وجدان دارم

دیشب بهش دروغ گفتم برا اولین بار

کارایی که نوشتم انجام دادم ها

ولی تایم کمتری نسبت به تایمی که گفتم بهش انجام آدام

از صبح هییی خودمو سرزنش میکنم

کمکم کنید تورو خدا

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستشو بگو

میشخ بهم کمک کنی تو ادبیات پیامم ..مث...میترسم😅😅😅

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

میشه بیاین تایپک اخرم

انسانی

همین که انجام دادی خوبه

ولی بعدا بهش بگو دروغ گفتی

مشاورت آنلاینه یا حضوری؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

همین که انجام دادی خوبهولی بعدا بهش بگو دروغ گفتیمشاورت آنلاینه یا حضوری؟؟

انماینده

برا امشب چی بگم که انجام ندادم

انمایندهبرا امشب چی بگم که انجام ندادم

راستش رو بگو بهش دروغ نگو که عادت می کنی جمع کردنش سخته

اسم مشاوره ت چیه؟؟ پیج پابلیک داره؟؟

اگر دوست داشتی رشته ت هم بگو

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بهش بگو امروز از صبح گریم میومد من افسردگی دارم بخاطر همین کمالگرایی و...رید تو کارم نتونستم بخونم 
اونم میگه باشه . 
تو چند روز اینده پخشش میکنیم که جبران بشه
ولی اگر دروغ بگی بدبخت میشی و مجبور میشی هی فیک بفرستی دوباره و دوباره

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

میشخ بهم کمک کنی تو ادبیات پیامم ..مث...میترسم😅😅😅

سلام خانوم...

یا سلام استاد

واقیعتش من امروز برنامه رو به طور کامل نتونستم اجرا کنم 

چند تا مسئله اذیتم میکنه که امیدوارم کمکم کنین غلبه کنم بهشون...یکم حس نا امیدی اذیتم میکنه و کمالگرایی باعث میشه که بخش زیادی از برنامه ام بهم بریزه و مدام به تعویق بندازم چون انتظارم ۱۰۰هست 

میشه بهم راهکار بدین؟

____

ضمناا دختر خوب الن تو فک کن تاااااا شب کنکور دروف بگی بهش اون ضرر نمیکنه تو خودتو گول میزنی اون پولشو میگیره...تویی ک نتیجه کنکور جلو چشمت قرار میگیره و با هیشکی شوخی نداره پس بذار دیگه تکرار نکنی دروغ ب مشاور رو

ب امید موفقیتت

راستشو بگو وگرنه همینطوری دروغ میگی و خداحافظ درس خوندن.. بگو امروز حالم خوب نبودم نخوندم .. 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚

راستشو بگو دروغ بگی عادت میکنی

بعدشم دروغ بگی کی ضرر میکنه تو یا مشاورت؟😂

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
راستش رو بگو بهش دروغ نگو که عادت می کنی جمع کردنش سختهاسم مشاوره ت چیه؟؟ پیج پابلیک داره؟؟اگر دوست ...

تجربی

کانال دلتا کنکور