2777
2789
عنوان

پدر ومادر شما هم تا یه بحثی بین شما وشوهرتون می بینند

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 38 پست
اره ولی کاش همون دختر به خودش بیاد و وقت بذاره یاد بگیره چطور زندگی کنهبه اکثرمون طرز درست زندگی کرد ...

آره..دقیقا...انتخاب درست هم خیلی مهمه

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دعوام با شوهرم سر برادرشه قبلا رفتارهایی داشتن که من رو ناراحت کرده بش می گم چرا حامی من نیستی چ ...

عزیزم اگه چندبار گفتی و نتیجه نداده خودت نادیده بگیر، رفتارت رو عوض کن، کاری کن خود شوهرت به این نتیجه برسه که باید پشت تو باشه

با حرف فقط مردا لجباز میشن و بدتر همونکارو انجام میدن، با رفتار درسته که یاد میگیرن

منم سر همین موضوع با شوهرم مشکل داشتم، رابطه م رو با اون شخص خیلی کم کردم، به شوهرمم گفتم من به کسی که برام ارزش نذاره ارزش نمیزارم و شان خودمو حفظ میکنم، دیگه هم راجع بهشون حرفی نزدم

خودش فهمید که اره واقعا بدرفتاری میکنن 

تو رو نیاورد و چیزی نگفت چون غرورشون اجازه نمیده ولی از رفتارش خودم فهمیدم که بهم حق میده

تو هم خودت شان خودتو حفظ کن و راجع بهشون حرف نزن، نه خوبی بگو نه بدی، هیچی، خودت اول از همه باید به خودت احترام بذاری تا بقیه هم ارزشتو بفهمن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
بخدا باید ببینی سر فحش میکشه به کل خاندان طرف همشون خفه میشن

چه خوب حداقل حساب میبرن دیگه با ادم در نمیوفتن🤣🤣🤣

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
چه خوب حداقل حساب میبرن دیگه با ادم در نمیوفتن🤣🤣🤣

خواهرم ی مدت از دست مادرشوهر خواهرشوهرش عذاب میکشید مامانم چنان رسواشون کرد از ترسشون قطع رابطه کردن اصلا نمیدونه خونه خواهرشوهره کجاست 

عزیزم اگه چندبار گفتی و نتیجه نداده خودت نادیده بگیر، رفتارت رو عوض کن، کاری کن خود شوهرت به این نتی ...

اره قبول کرده دیگه باشون رفت وآمد نداشته باشیم 

ولی به خدا وقتایی که برادرش وخانومش زنگ می زنن  برای اوامرشون  به خدا زورم میاره 

بش می گم براشون کار نکن

خواهرم ی مدت از دست مادرشوهر خواهرشوهرش عذاب میکشید مامانم چنان رسواشون کرد از ترسشون قطع رابطه کردن ...

خوبه دیگه، الان راحت شده

ادم دردسر میخواد چیکار

اره قبول کرده دیگه باشون رفت وآمد نداشته باشیم ولی به خدا وقتایی که برادرش وخانومش زنگ می زنن برای ...

میدونی مستقیم نگو براشون کاری نکن، بگو خودت میدونی عزیزم، وقتی کسی سابقه ی خوبی نداره و نمک نشناسه چرا ادم کاری کنه که پشیمون بشه و ذهنش درگیر بشه، بازم خودت برانداز کن ببین عقلت چی میگه و عاقلانه تصمیم بگیر

وقتی بگی عاقلانه خودت تصمیم بگیر، نمیاد کاری کنه که جلوی تو سبک بشه و احمق فرض بشه

هندونه زیر بغل شوهرت بذار😂