2777
2789
عنوان

پدر ومادر شما هم تا یه بحثی بین شما وشوهرتون می بینند

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 38 پست
مشکلم حل نشده و چندین ساله س

اکثر مشکلات راه حل دارن

باید بری پیش بلد اون موضوع تا راه و چاه نشون بده

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه کار اشتباهیباید بگه مشکلتو با شوهرت حل کننه اینکه قهر کنی و جدابشی

اکثر مادر هایی که تو زندگی سختی زیادی کشیدن.پشتوانه نداشتن...ترجیح میدن بچشون آینده خودشون نباشه....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
آدم اگه خانوادش خوب باشن چه نیازی به ازدواج داره

درست نیست این حرف...ازدواج یه نیازه.....البته قبول دارم خیلی از دختر خانم ها بخاطر جو خانواده ازدواج کردن رفتن

اکثر مادر هایی که تو زندگی سختی زیادی کشیدن.پشتوانه نداشتن...ترجیح میدن بچشون آینده خودشون نباشه....

ولی درستش اینه که بهشون راه درست رو نشون بدن، نه اینکه موضوع رو نادیده بگیرن

با پناه دادن چیزی درست نمیشه که شوهره بدتر لجباز هم میشه و براش عادی میشه

دفه ی بعد که دعواشون شد خود شوهره دخترو میبره میزاره خونه مامانش و میگه بمون تا هردوراحت باشیم و دیگه عادت میکنن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
به نظرمن خانواده خوب بهتر از شوهر خوبه

خب هرکسی تو زندگی از یچیزی شانس میاره.

یکی از پدر مادر

یکی از همسر.

یکی از خواهر برادر.

یکی از دوست.

یکی از فرزند

یکی از عروس.داماد.یا نوه

به نظرمن خانواده خوب بهتر از شوهر خوبه

ادم خانواده ای که ازش میاد رو نمیتونه انتخاب کنه ولی خودش میتونه خانواده ی خوبی بسازه

تا اخر عمر هم نمیشه پیش پدر و مادر موند

ولی درستش اینه که بهشون راه درست رو نشون بدن، نه اینکه موضوع رو نادیده بگیرنبا پناه دادن چیزی درست ن ...

میدونم درستش چیه...دلیل حرکت اون مادر ها رو بهتون گفتم....بعدشم دختر اگه به بلوغ فکری نرسیده باشه.دهن بین باشه.....همون بهتر جدا بشه.چون هنوز اماده نیست.برای تشکیل یه زندگی جدا....

خب هرکسی تو زندگی از یچیزی شانس میاره.یکی از پدر مادریکی از همسر.یکی از خواهر برادر.یکی از دوست.یکی ...

حرفتون واقعا درسته

ولی ما ادمایاد گرفتیم کمبودها و بدی ها رو بزرگ کنیم

روی نقطه قوتمون کار نمیکنیم و چشممون خوبی ها رو نمیبینه

تا به مشکل میخوریم هرچی بدی داره میاد توی ذهنمون و میخوایم فقط دور بشیم

واقع بین نیستیم

بیشتر وقتا هم خودمون گول میزنیم

ادم خانواده ای که ازش میاد رو نمیتونه انتخاب کنه ولی خودش میتونه خانواده ی خوبی بسازهتا اخر عمر هم ن ...

من دعوام با شوهرم سر برادرشه 

قبلا رفتارهایی داشتن که من رو ناراحت کرده  

بش می گم چرا حامی من نیستی 

چرا پشت من نیستی ،وقتی اون به من بی احترامی می کنه تو هم نادیده ش بگیر

میدونم درستش چیه...دلیل حرکت اون مادر ها رو بهتون گفتم....بعدشم دختر اگه به بلوغ فکری نرسیده باشه.ده ...

اره ولی کاش همون دختر به خودش بیاد و وقت بذاره یاد بگیره چطور زندگی کنه

به اکثرمون طرز درست زندگی کردن رو یاد ندادن، وظیفه ی خودمونه که یاد بگیریم