2777
2789
عنوان

تهدید به مرگ شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2660 بازدید | 40 پست
بیخود کرده کسی شمارو تهدید کنهبگین خاله جون@honye_ella‍ @ونگوگ_2910‍

🥲تازه خوندم خاله ببخشید

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امتحان کن ضرری نداره فقط جوری رفتار نکن که شک کنن بهت که واسه پیگیری پلیس و فتا می خوای

اره بتونم ثابت کنم وکیل میگه سفت و سخت پیگیری میکنه 

چون سابقه هم دارن

روان نابود شدم رو چیکار کنم؟

خانواده ام هم استرس دارن

پدرم گفت نرو بیرون از خونه خریدات رو بده آژانس

فکر کن مصاحبه کاری داشتم صبح نرفتم کار خوبی بود سوخت

اشتباه کردنننن🔪🔪🔪

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

اره بتونم ثابت کنم وکیل میگه سفت و سخت پیگیری میکنه چون سابقه هم دارنروان نابود شدم رو چیکار کنم؟خان ...

انشاالله این شرایط می گذره به زودی فقط قوی باش نزار بفهمن ازشون ترسیدی و با تهدید روحیه ات رو داغون تر کنند