2777
2789
عنوان

تهدید به مرگ شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2661 بازدید | 40 پست
همون مکالمه تلفنی رو برو پیش پلیس بگو تهدید به قتلم کردن بگو اصلحه دارن، یا برو ببینیش ازش فیلم بگیر

مکالمه مال تصویری اینستاس 

متاسفانه

و اینکه ترس دارم چجوری برم ببینم اونارو

یکی دو تاشون سابقه دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وکیل برای اینجور روزاست... به جای اینکه شما بیفتین دنبال کارها و تهدید به مرگ بشین پرونده را بدین دست یه وکیل مجرب

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
مکالمه مال تصویری اینستاس متاسفانهو اینکه ترس دارم چجوری برم ببینم اونارویکی دو تاشون سابقه دارن

برفی اصلا نترس مگه آدم کشتن به این سادگیه

با وکیلت صحبت کن عزیزم

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

وکیل برای اینجور روزاست... به جای اینکه شما بیفتین دنبال کارها و تهدید به مرگ بشین پرونده را بدین دس ...

وکیل داریم

وکیل گفته باید کاری کنیم دوباره صحبت کنن از تلفن ایران باشه که بشه فتا باز کنه 

ترس ام نابود ام کرده 

توی یک هفته قیافم نابود شده بیخواب و مضطرب شدم

خاله بمیرم برات نترس

وکیل بگیرین انشالله درست میشه همه چی

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

وکیل داریموکیل گفته باید کاری کنیم دوباره صحبت کنن از تلفن ایران باشه که بشه فتا باز کنه ترس ام نابو ...

بیخیال هیچی نمیشه . نترس

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
برفی اصلا نترس مگه آدم کشتن به این سادگیهبا وکیلت صحبت کن عزیزم

یکی از پسر عموهام سابقه داره 

چند وقت پیش توی مراسم خاکسپاری عمم بهم گفت 

دیدمت کجاس مسیرت

متوجه حرفاش نشدم

الان پازل هارو میچینم پیش هم میبینم کاملا جدی بوده

به نگهبانی محل زندگیم گفتیم کسی رو راه نده 

به پلیس هم رفتم صورت جلسه کردم

ولی چون مدرک ندارم اونا دارن آزاد میچرخن

یکی از پسر عموهام سابقه داره چند وقت پیش توی مراسم خاکسپاری عمم بهم گفت دیدمت کجاس مسیرتمتوجه حرفاش ...

عزیزم نترس بگو به همه سپردم یه مو از سرم کم شه کار توعه

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...