2777
2789

من قصد ندارم بگم‌ما خانواده بی عیب و نقصی هستیم.هممون عیب های کوچیک و بزرگ داریم.ولی خداییش خیلی کم توقع بودیم و اصلا اهل به رو آوردن کم کاری دیگران نبودیم و نیستیم.خلاصه اینکه مادرم بهمون یاد داده بود بی احترامی های کوچیک رو ندید بگیریم گنده اش نکنیم حرف درنیاریم گذشت کنیم.

القصه یه عروس گیرمون اومد دقیقاااااا برعکس

اصلا ما نفهمیدیم چجوری باید رفتار کنیم باهاش.هر کاری میکردیم یه حرفی در میاورد

فقط یه مثال بزنم که ببینید همچین آدمی چجوری میتونه بره رو مخ همه و بعد یه جوری وانمود کنه که من بی تقصیرم!! 

بگو

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو یک سالی دو بار دخترم بستری شد بیمارستان

دفعه اول ده روز

یعنی عالم و آدم زنگ زدن و اومدن بیمارستان دیدن دخترم.ولی زنداداشم دریغ از یک زنگ!!خدا شاهده هیچ کدورت و قهری هم در کار نبود.داداشمم که جرات نداره بدون زنش کاری کنه

در ضمن بچه هم نیستن از من بزرگترن

این گذشت من حتی به فکرمم هم‌نرسید چیزی بگم بعدها خواهدم گفت فلانی زنگ زد گفتم نه

کاش یه عروس مثله عروس شما جاریم بشع به زودی 

حاله اینارو بگبره

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

منم ی زن دایی دارم چون پیشه مادربزرگم زندگی میکردن میرفتیم خونه مادربزرگم عید یا غیر از ایام عید زن داییم میگفت شما دیدن مادربزرگت اومدی ن بخاطر داییت 

آخه بگو کودن مگه چشمی ک مادربزرگ رو ببینه دایی رو نمیبینه؟؟؟اینقد این زن فتنه بود 

یا وقتی میرفتی خونشون میفهمید قبلش جایی دیگه بودی میگفت بخاطر ما نیومدی شما خونه محمود بودی مثلا 

آخه ایام عید آدم مجبوره تو یک روز ۵ یا ۴ خونه از اقوام رو بره دید و بازدید نمیشه مثلا بری خونه خاله برگردی خونه خودت بعد دوباره بری خونه دایی برگردی خونه خودت 

بخصوص اینکه خونه خاله و دایی تو ی شهر باشن    

تو نی نی سایت تحت هر شرایطی خونواده شوهر مقصره

هیچوقت ندیدم یک عروس تاپیک بزنه و کسی بگه باید حرفای خونواده شوهرتم شنید بعد قضاوت کرد 

اما به عنوان خواهرشوهر تاپیک بزنی سریع میگن لابد کاری کردید

باید حرفای عروس هم شنید و.....کلا تعادلی ندارن 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)