2777
2789
عنوان

کنکور من

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین فکرو میکردم اما نشد درسای دانشگاه دوبرابر کنکورن نمیشه اصن مگه اینکه مرخصی تحصیلی بگیری 

ترازت پیراپزشکی میاره برو پیرا خودتو راحت کن الکی ام پشت نمون هرسال شرایط سختتر میشه 

اما اگه میخای پشت بمونی پس دانشگاهم نرو که یه رشته ی درست و حسابی قبول شی  برا رفع بی حوصله گی هم باشگاه و کلاس برو 

تازه یسالم محرومیت میخوری اگه دولتی بری

منم همین فکرو میکردم اما نشد درسای دانشگاه دوبرابر کنکورن نمیشه اصن مگه اینکه مرخصی تحصیلی بگیری ترا ...

ای وای ، مرسی سپاسگزارم لطف کردید 

فکر نکنم همون مرخصی تحصیلی بدن ک

عزیزمنمیدونی؟؟؟دانشگاه دولتی قبول شی سال بعد محرومی از کنکور اصلا نمیتونی کنکور بدی.....

چرا میشه. من پارسال شهریه پرداز آوردم و امسال کنکور دادم. البته پزشکی اینا نبود . یه چیز دیگه بود. محروم نشدم.  فقط روزانه ی با آزمون و تاپ ها

فرقی نمیکنه رشته مهم نیست دانشگاه دولتی هرجوری قبول شید محروم هستید.....باید پیام نور یا آزاد یا غیر ...

نخیر‌ شهریه پرداز  محروم نیست. شهریه پرداز دولتی هستش.  و اینکه روزانه با آزمون  فقط با  پزشکی و دندون و دارو و دام پزشکی و فرهنگیان