2777
2789

سلام دوستان

الان از سونو اومدم، خارج رحمى كامل رد شد، دو تا ساك با دو تا كيسه، دو تا جنين، دو تا جفت جدا ديده شد

آيا اين باردارى خوب و بى خطريه ؟

تا الان نمى دونستم دو قلوعه يكم ترسيدم اولش

كسى تجربه اى داره ؟

درسته ميگن ناهمسان هستن ؟

و اينكه ديگه زايمان طبيعى تعطيل شد ؟

گفت ممكنه يكى شون قلب داشته باشه يكى شون نداشته باشه، چرا استرسى شدم يهو🥹🤭

ای ننهههههه بله دوتا نی نی داری و بله ناهمسانن تاجایی ک من میدونم 

ایشالا جفتشونم صحیح و سالم میان پیشت 

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای ننهههههه بله دوتا نی نی داری و بله ناهمسانن تاجایی ک من میدونم ایشالا جفتشونم صحیح و سالم میان پی ...

انشاالله 😍

زشت نشم ؟ چاق نشم ؟😂

چرا بعضى ها چند قلو دارن فقط شكمشون مياد جلو

ولى بعضى ها ورم مى كنند ؟

دوتاشون دوقلو ناهمسانن و قلبم دارن خوش قدم باشن😍و سزارینی

اره كنجدها😍قدمشون كه تا الان خيلى خوب بوده، 

توى سزارين يعنى ديگه هيچوقت شكم تخت و مثل سابق نميشه ؟ 

پوست كش مياد ؟

خواهشا تا سونو ان تی به کسی نگو بارداری بعد اونجایی بگو دو قلوها یا ترجیحا نگو فقط مادرت بدونه ته سی ...

حتما عزيزم😍

يعنى ريسك ش هنوز خيلى بالاست ؟

و چرا دكتر به من شياف داد ولى هيچيمم نيست

انشاالله 😍زشت نشم ؟ چاق نشم ؟😂چرا بعضى ها چند قلو دارن فقط شكمشون مياد جلوولى بعضى ها ورم مى كنند ...

برا ورم متفاوته هرکسی  فقط سعی کن نمک زیاد نخوری و اگه بارداریت طبیعی بود که انشاالله هست زیاد تنبل نشی😅

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

حتما عزيزم😍يعنى ريسك ش هنوز خيلى بالاست ؟و چرا دكتر به من شياف داد ولى هيچيمم نيست

نه حتما استفاده کنیا 

جا بچه ها رو سفت ميکنه 

اصلا نگ هیچی ام نیست و فلان 

خوا رو شکر ولی به مرور وزن نیره بالا و اینا لازمه

نه حتما استفاده کنیا جا بچه ها رو سفت ميکنه اصلا نگ هیچی ام نیست و فلان خوا رو شکر ولی به مرور وزن ن ...

حتما عزيزم

فقط واژيناله

چطورى بذارم، بهم اپليكاتور نداده🫤

خيلى بايد مراقب باشم😂فعلا خودم شوكه شدم

غمت نباشه ابجی داداش منم دوقلو بودن یادمه من ۱۰سالم بود مامانم مث خودت تو شک بود

غمت نباشه ابجی داداش منم دوقلو بودن یادمه من ۱۰سالم بود مامانم مث خودت تو شک بود

من با همون يه دونه ش هم هى مى ترسيدم ويتامين و كلسيم هاى بدنمو تموم كنند، چند روزه خيلى بى حال و ضعف دارم، نگو اينا دو تا بودن😂

من با همون يه دونه ش هم هى مى ترسيدم ويتامين و كلسيم هاى بدنمو تموم كنند، چند روزه خيلى بى حال و ضعف ...

گوگولییییی😍😍