2777
2789

من با کوچکتربن خستگی   سریع  فشارم بالا یا پایبن   یوقتایی خطرناک میشم  غذا خوردم رفتم بیرون تاخسته شدم سریع فشارم افتاد چگونه خودم درمان کنم  دکتر ی سروم میده ولی من کلا میخوام خوب بشم

تغذیه بنظرم مهمه اسلاح سبک و حذف مضریجات و شکر مصنوعی

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

ببین من جواب سوالتو نمیدونم ولی میدونم اینجا هرکسی شاید یه نظری بده یا تجربه ای بگه و تو بگی اوکی گیاهیه ضرری نداره ولی تو شاید ندونی چون یه چیزی گیاهیه دلیل بر بی ضرر بودنش نیست و در دراز مدت شاید واقعا بدنت رو نابود کنه. به نظر من با پزشک مشورت کن. شاید علت درونی داره که باید رفع شه

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید اب و مایعات به اندازه ی کافی بخوری که فشارت نیوفته

توی کیفت شکلات داشته باش، یه خوراکی شور یا یکم نمک داشته باش ، هروقت حس کردی داره حالت بد میشه بخور

علامت افت فشار هم بی حالی، سرگیجه، مغز نمیتونه پردازش کنه و تصمیم بگیری، حتی لرزش دست، این چیزاست

همیشه هم اب همراهت داشته باش خیلی به بالابردن فشار کمک میکنه

ولی حتما ببین فشارت بالا میره یا پایین، چون اگه فشارت بالا باشه و اینکارارو بکنی خیلی بده

برای پایین اوردن فشار هم خورد اب لیمو یا ابغوره بدون نمک خوبه و یه حوله ی خیس پشت گردنت بزاری، صورتتو اب خنک بزنی، دست و پاهارو بشوری

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
الان سیب خوردم باز حالم خوب نشدت

دستگاه فشار اگه داری درست ببند و فشارتو بگیر، هرچی بود همونکارایی که گفتم رو انجام بده

بعضی وقتا دستگاه فشار رو ادم درست نمیبنده و فشار رو اشتباه نشون میده

یه ادم یا اکثر وقتا فشارش بالاست یا پایین، انقدر زیاد فرق فشار خون ادم نمیشه

یه چکاپ پزشکی هم برو که خیالت راحت بشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch