2777
2789

من خیلی سال پیش قبل از آشنایی با همسرم یه دوست پسر داشتم که هیچی نداشت .فقط هم دانشگاهیم بود و میگفت عاشقمه 

نه پولی داشت نه شغل درستی 

یه خانواده ی داغون داغون

بعد همین آدم به من خیانت میکرد ! و من عین احمقا خودمو قانع میکردم و باهاش میموندم چون محیط خونه مون خبلی بسته بود و هیچ کس منو دوست نداشت

هر ماه حقوق ک میگرفتم میریختم براش ک بدهی هاشو تسویه کنه! براش کیک و غذا میپختم فقط برای اینکه همین ی نفر آدمی ک تو دنیا داره میگه منو دوست داره ولم نکنه! 

حالا من از ی خانواده متوسط رو ب بالا بودم و فوق لیسانس و شاغل ی جای معتبر و قیافه ام هم خیلی سر بود ازش 

یه بار یادمه رفته بودیم کافه اون یکی گوشیش زنگ خورد این رفت بیرون حواب بده و من گوشیش ک مونده بود رو میزو برداشتم دیدم خواهرش براش کلی پیام فرستاده و حرف ی دختری هست و بعد فهمیدم آقا رفته خواستگاری و دارن آشنا میشن با هم !

دیگه  عزممو جزم کردم وبا تمام سختیاش  بهش گفتم تو واقعا عوضی ای و نمیخوام باهات باشم و تمومش کردم 

هبچ وقت ازدواج نکرد و هنوزم ی بدبخت آس و پاسه 

ولی بلایی ک سر اعتماد و باور من از رابطه آورد تا دو سه سال به زندگی مشترکمم گند زد و همش به شوهرم شک داشتم و همش فکر میکردم داره منو دور میزنه و یه سره در حال جیغ و دعوا و طلاق و این قصه ها بودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.