2777
2789
عنوان

لوازم آرایش خوب معرفی کنین

83 بازدید | 16 پست

من اصلا بلد نیستم خوب ارایش کنم

فیسم خوبه ها ولی آرایشم به صورتم نمیاد

چیکار کنم واقعا؟

اگه میشه لوازم ارایشی خوب با قیمت مناسب هم معرفی کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا کلمه (خوب) و کلمه (قیمت مناسب) کنار هم معنی ندارند

هر چقدر پول بدی آش میخوری و این یه واقعیته😬

بنظرم حالا که فیس خوبی داری و نیازت به آرایش کمه لوازم خوب و باکیفیت بخر اما کم

لازم نیست از صفر تا صد یه آرایشو برای روزمره انجام بدی

کلا کلمه (خوب) و کلمه (قیمت مناسب) کنار هم معنی ندارندهر چقدر پول بدی آش میخوری و این یه واقعیته😬بن ...

اخه بقیه رو میبینم خیلی تغییر میکنن خوشگلتر میشن با آرایش

ولی منو همه میگن بدون آرایش بهتری🥲

خب چه لوازم آرایشی رو معرفی میکنین؟ قیمتش اونقدر مهم نیس

کسی رو میشناسین آموزشش خوب باشه؟ همونو ببینم

راستش نه درمورد محصولات ایرانی زیاد مطلع نیستم  سرچ کن زیاد هست واقعا نقد محصولات ارایشی ایرانی

ولی تو مراحل آرایش و ایراداتش سوالی داشتی میتونم کمک کنم

💕⃝🌕  𝙼𝚒𝚘 𝙰𝚖𝚋𝚎 

از وقتی یادمه آرایش های مختلف رو امتحان میکردم و اپدیت میکردم خودم رومدل میکاپ هم میشم برا اون میدون ...

چجوری باید آرایشی رو پیدا کنیم که به صورتمون بیاد

ن منظورم همون آموزش مراحل آرایش بود

اهان عزیزم 

پس واسه شروع میکاپ اول اسکین کر رو کامل انجام میدی اول فیس واش بعد مرطوب کننده و ضد افتاب   صبر میکنی جذب بشن  پرایمرتو میزنی صبر میکنی جذب بشه   انتطار خیلی مهمه

اولین کار برا یه میکاپ تمیز  شروع با ژل ابرو هست   ابروهاتو مرتب کن  بعد   شروع با چشمه من برا اینکه سایه ام تمیز دربیاد  چسب میزنم به امتدادی که میخوام یه مقدار کانسیلر میزنم بعد با سایه روشن خشکش میکنم  ، بعد  انتهای چشم رنگ تیره  وسط چشم متوسط ابتدای چشم روشن + هایلایتر    خط چشم هم با کمک همون چسب میشه راحت کشید

چسبتو میکنی 

بعد کرمپودر رو میزنی پشت دستت با براش مثل اینکه داری نقاشی می‌کشی یه لایه نازک رو کل صورتت میکشی  با بیوتی بلندر نم دار بلندش میکنی   و همچنین یه مقدار کانسیلر میزاری و بلند میکنی زیر چشم

اینجا دو کار میتونی انجام بدی  مستقیم کرمپودرتو خوشک کنی با پنکک یا پودر فیکس  مستقیم بری با محصولات پودری کار کنی   یا   اول کانتور چرب و رژگونه مایع بزنی بعد خشکش کنی.   برای عکاسی هر دوتا رو انجام بده

بستگی به نوع میکاپ و فرم صورتت  کانتور کن :) چه کانتور خشک چه چرب.

کانتور بینی هم بستگی داره با چرب انجام بدی یا خشک یا هردو    برا کانتور حتما یه کلیپ خارجی ببین ذهنیتی داشته باشی حداقل

خط لب و رژ قلق داره   نه باید رو خود لب خط لب بکشی یا بالاتر از خط سفید لب   و...  بازم برا این کلیپ ببین

ریمل هم در اخر یادت نره :)

💕⃝🌕  𝙼𝚒𝚘 𝙰𝚖𝚋𝚎 

اهان عزیزم پس واسه شروع میکاپ اول اسکین کر رو کامل انجام میدی اول فیس واش بعد مرطوب کننده و ضد افتاب ...

اسپره فیکساتور هم بزن آخر کار  تثبیت بشه میکاپ🍓🌝

💕⃝🌕  𝙼𝚒𝚘 𝙰𝚖𝚋𝚎