2777
2789
عنوان

میشه بیایید لطفا واجبه🥺🥺🥺

65 بازدید | 8 پست

خانم این مثبته یا نه تو رو خدا خوب نگاه کنید نور گوشیتون رو ببرید باله هاله اش خیلی ضعیفه به زور قابل دیده لطفاً با دقت نگاه کنید برام خیلی مهمه خیلی تو استرس هستم ه عکس دیگه هم می‌ذارم اونو هم ببینید چون اینو فرستادم به هوش مصنوعی گفت مثبت لطفاً نظرتون رو بگین نظرای شما خیلی برای من مهمه ♥️عکس پایین میزارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم چک کردم بیبی چکی که تو تاپیک های قبل گذاشتی

منفیه عزیزم

از موعدت گذشته اگه مثبت بود باید هالع زیر ی دقیقه و پررنگ مینداخت نه که بالای پنج دقیقه با هاله کمرنگ

اون احتمالا خط تبخیره رنگ انداخته نه رنگ بیبی چک 

من پنج روز مونده به موعد پررنگ پررنگ شد

الانم گذاشتم میشع ت این زاویه هم ببینی

میدونم عزیزم شاید دوست داری حامله باشی و هالع بندازه منم هفت ماه اقدام بودم ماهانه ده تا بیبی میزدم در هر لحظه نیم ساعتم منتظر میشدم یا خط نمینداخت یا کمرنگ مینداخت کع خط تبخیر بود من امیدوار میشدم بعد پریود

ولی حقیقتش اگه پزیودتت منظمه و از موعدت گذشته و وضع بیبی چکت اینه اصلا باردار نیستی 

من این ماه پنج روز مونده به موعد هر بیبی چکی هر لحظه زدم مثبت شد بتاهم دادم ۴۰۰بود

میدونم عزیزم شاید دوست داری حامله باشی و هالع بندازه منم هفت ماه اقدام بودم ماهانه ده تا بیبی میزدم ...

نه منظم نیستم 

اما پریود هم نمیشم اخر ۴روز تاخیر میکرد و میشدم الان ۷روزه