2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم تیزهوشان قبول نشدم

231 بازدید | 26 پست

نمونه دولتی قبول شدم اگه چند تا از غلط هام کمتر بود قبول میشدم خیلی به کف قبولی تیزهوشان نزدیک بودم😢😔💔بنظرتون برم غیردولتی یا همین نمونه بمونم گیج شدم🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از هفتم تیزهوشان بودم تا نهم

هیچ چیز خاصی نداره فقط چون بچا رقابت میکنن جو رقابتی داره

معلما عم درس نمیدن چون بچه ها میرن بیرون کلاس

فقط جو‌ رقابتی داره که اینم تو محیطای دیگه پیدا میشه حتی با ارامش بیشتر

فقط استرس و رقابته

همین

هیچ چیز خاصیو از دست ندادی

من نهم از تیزهوشان انصراف دادم رفتم غیردولتی عادی

برا دهم ازمون دادم برا نمونه دولتی قبول شدم رفتم دیدم همه با سهمیه اومدن ببخشید بلانسبت انداره خر نمیفهمن:)))

ی هفته بیشتر نتونستم تحمل کنم درومدم رفتم غیر دولتی

مهم کنکورته...برنامه بریز برا کنکورت بخون عزیزم ده سال ذیگه کسی نمیگه تیزهوشانی بودی یا کجا خوندی...میگن الان چی هستی؟!و اینو کنکورت تعیین میکنه...

بستگی به شهرت داره من تیزهوشان قبول شدم ولی الان موندم بین تیزهوشان و مدرسه غیرانتفاعی اخه بعضی غیر انتفاعی ها از تیزهوشان هم حتی بهتره

تیزهوشان نمونه همش اخرش دولتیه خیلی باهم فرق نداره من صبح رفتم دیدم یه مدرسه خیلی قدیمی بود و امکانات خاصی هم نداشت تازه جز مدرسه خوب تیزهوشان هم حساب میشد

اگر غیر انتفاعی خوب سراغ دارین شاید بهتر باشه

و اینکه راجب اینکه بمونی تو نمونه یا بری مدرسه دیگه کاملا بستگی بخودت داره...ببین کدوم برات بهتره

ولی بذون چیژ خاصیو از دست ندادی:))

حتی نمونه ام قبول نمیشدی باز چیزیو از دست نداده بودی

این انگیزتو نگهدار برا کنکور 

انشاالله موفق باشی

از من سی ساله بشنو تهش مهم که چی میشی من دوستای دبیرستان دو سه نفر تیز هوشانی بودن هیچ کدام در نهایت شغل و جایگاه اجتماعی نرسیدن...

از خدا بخواه آخرش و خوب رقم بزنه ...

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
بستگی به شهرت داره من تیزهوشان قبول شدم ولی الان موندم بین تیزهوشان و مدرسه غیرانتفاعی اخه بعضی غیر ...

اشکال نداره بنظر من برو تیزهوشان درسته  شاید امکانات نداشته باشه زیاد ولی سطحشون بالاس میکشنت بالا 

اشکال نداره بنظر من برو تیزهوشان درسته شاید امکانات نداشته باشه زیاد ولی سطحشون بالاس میکشنت بالا

تاپیکاتو نگاه کردم

انگار خودمی راجب فشار و افکار خونواده بابت تیزهوشان 

منم دقیقا ذهنم مثل تو شده بود

الان بعد چنسال تازه میفهمم چقدر الکی استرس و ناراحتی کشیدم...