2777
2789
عنوان

مواد خوراکی اصلی

126 بازدید | 21 پست

بچه ها میخام یه مغازه بذارم فقط کالا اساسی بذارم توش 

چون نامزدم دو تا مغازه داره مرغ و میوه حالا من میخام مغازه دیگه خالیه 

برنج و ماکارونی و سویا و قند و شکر و روغن بیارم جز این چیز دیگه هست 

مغازه تو روستاس نمیخام برا یه پفک برم داخل مغازه یعنی برا بچه ها یکسره بیام و برم بخاطر اون سوپر مارکت نمیزنم 

مغازه ها داخل حیاطن درشون افتاده بیرون این مغازه من میخام بزنم یه در تو حیاط داره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توی روستا از این مغازه هایی که همه چی دارن بیشتر به کار میاد,روستای ما سوپر مارکتش حتی مصالح هم میفر ...

عزیزم خودمم گاهی میگم یه ویترین بزنم لباس زیر بیارم ولی میگم برا یه چیز کوچولو باید از خونه بیام بیرون 

ممنون عزیزم بنظرتون بجز اینا کالا دیگه نداریم؟

برنج، ماکارانی، قند، شکر، تن ماهی، سویا، روغن، آبلیمو، پودر ژله، انواع کنسروها، حبوبات، رشته آشی، رشته سوپی، رب گوجه شربت های غلیظ این چیزارو عمده فروشی های شهرما دارن اسمش عمدس اما به همه میفروشن بایک قیمت یکمم پایین تر

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔