2777
2789
عنوان

مواد خوراکی اصلی

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 21 پست
کنسرو چی؟

کنسرو ذرت، ماهی، لوبیا، بادمجان، اینا پرطرفدار 

متفرقه ها :کنسرو انواع خورشت، کنسرو مرغ، ابگوشت، عدس 

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم عالی 🫂❤

خواهش میکنم، چایی خشک هم هست، چای نپتون، اگر چیزی ب ذهنم رسید میام میگم باز

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
ممنون عزیزم بنظر همین کالاهاس؟

بله دیگه خشکبار میاری میفروشی  درکنارش هم بسته کیک بسکوییت

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

ممنون عزیزم خدا خیرت بده

تخم مرغ و نمک

ممنون عزیزم خدا خیرت بده

کیک، بیسکوییت، سس، موادشوینده مثل فاب کیلویی، شیشه پاکن، اسکاچ، دستکش، حشره کش، شمع، باطری، کیسه فریزر، سلفون، فویل، وایتکس، بوگیر، دستمال کاغذی،ادویه، سرکهلیموعمانی، زعفران، لازانیا، پاستا، نبات، خرما، نودل، صابون، شامپو، مایع دستشوی، ریکا، نواربهداشتی، پودرکتلت