2777
2789

اگر هتل خوب وقیمت مناسب میشناسه بهم معرفی کنه..برگشت گفت من درصورتی میتونم آدرس بدم ک بخوام خودم براتون رزرو کنم..اگ اونجوری میخوای خودت یه سرچ توگوگل بکن🙄😑..خب توگوگل که نمیزنن هتلش بده یاخدماتش ضعیفه..اگرمیخواستم اینجوری بگردم که ب توچرا گفتم...بعضیا چقدر بی خیرن..خیرشون به هیچکس نمیرسه..مثلا دوست۲۰سالمه..کاش توهمه چیزاش وجدان کاری داشته باشه

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه هر چیزی به کسی رو نزنید وقتی خودت با یه کلیک میتونی هتل رزرو کنی چرا منت بقیه؟! یه سرچ کنی نظر ...

گفتم چندساله توآژانسه دیگ میدونه چه هتلی خوبه..کاروان هم زیاد میفرستن مشهد..باباپیارسال من رفتم مشهد هتل بسطامی رزرو کردم وقتی فهمید گفت چرا به من نگفتی هتل فلان هم بود هم نزدیک به حرم هم خیلی بهترازاین..نمیدونم چرا الان اینجوری گفت..خیلی وقته باهم قاطی کرده ونه پیام میده..خاک برسرم ک بهش رو انداختم

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
اشکالی نداره به جاش شناختیش دیگه

اره..اینجور مواقع آدم طرفشومیشناسه