2777
2789
عنوان

تاحالا همچین چیزی دیدین

56 بازدید | 6 پست

مرگ مادر و بچه هاش هم زمان؟

خب،با اموالشان چیکار کردن؟

خیرات کردن یا چی؟

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرکاری کردم آروم نشدم...قرص هم تا ۲ هفته شاید اثر کرد و اصلا نمیدونم این وسواس هست یا چی...

آخه درست بعد برگشتن از زیارت و اذان مغرب ۱ شنبه قبل شروع شد...

شاید هم من زیاد ناشکری مادرم کردم...نمیدونم.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

نهچطور؟

تاپیکور قبلیم رو بخون

از ۱ شنبه هفته قبل کلی استرس دارم...یهو اومد.

هرکاری کردم دلم آروم نشد آخرش دیشب شام غریبان امام رضا گفتم

حداقل مرگ ۳ تامون رو به بازمانده کربلا زینب قسم میدم از خدا بگیر

الان آرومم که اگه قراره بمیریم با هم هستیم.

خواهر و برادرهای دو طرف برداشتن

من پدر ندارم.

هرچی خریدیم به اسم مامانم بود.

فقط ی ماشین به اسم منه...دلم میخواد به دختر عمه ام بگم من مردم نذار پدربزرگ و مادربزرگ دستشون بهش برسه