2777
2789

تاپیک قبلی گفتم راضی نمیشه بچه دار بشیم خلاصه کلی باهاش حرف زدم، دیروز یهو داشت ناهار میخورد دید من اخم کردم گفت من به خاطر خودت میگم سختت میشه اذیت میشی کلی گفت که بچه های الان بچه نیستن گفتم من می‌خوام بچه داشته باشم ، بعد دیگه سکوت کرد رفتم بهش گفتم پس قول دادی که بیاریم دیگه  سرخ و سفید شد سرش رو انداخت پایین خندید ، پیشین دوباره بهش گفتم مرسی که قول دادی باز لبخند زد گفت قربونت برم 

یعنی راضی شده؟نمیشینه جدی حرف بزنه پس چرا؟ 

اخلاقشم خیلی مهربونه تر شده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت جلوگیری نکن 

بگو قرص میخورم و نخور 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

نمی‌خوام گولش بزنم

گولش نمیزنی اموالشو بکشی بالا که عزیزم 

گول زدن مثبته🤣

تاپیک قبلیتو دیدم همسرت وقتی بدون دلیل باوجود اینکه شرایطش خوبه ممانعت میکنه ممکنه چاره دیگه ای نباشه 

اگر بازهم صحبت کردی و‌مخالفت کرد همین کار رو بکن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

زور رو کجا دیدی؟

اینقدر داری به طرفت اسرار میکنی 

اخم میکنی 

اخه این درست نیست عزیز دلم 

فردا روزی اگه خدای نکرده بچه سرما خورد واکسن داشت یا هر چیزی اون شاید کمکت نکنه و تو رو مقصر بدونه 

تنهایی سختت میشه بعدش

سایست داشته باش بهش بگو باشه چون تو نمیخوای منم نمیخوام اخه نظرت برام محترمه 

شاید خودش راضی شد

اینقدر داری به طرفت اسرار میکنی اخم میکنی اخه این درست نیست عزیز دلم فردا روزی اگه خدای نکرده بچه سر ...

لابد این راه رو رفتم جواب نداده ،ضمننا سنم بالاس فرصت ندارم 

لابد این راه رو رفتم جواب نداده ،ضمننا سنم بالاس فرصت ندارم

خو من میگم نزار بیوفته گردنت 

یکار دیگه کن یه جوری که اونم توش شریک باشه 

مثلا اگه قرص میخوری دیگه نخور بعد به اون بگو میخورم 

اگه ک. ا.....دومه سوراخش کن 

یه کاری کن که فقط نیوفته گردن خودت