تاپیک قبلی گفتم راضی نمیشه بچه دار بشیم خلاصه کلی باهاش حرف زدم، دیروز یهو داشت ناهار میخورد دید من اخم کردم گفت من به خاطر خودت میگم سختت میشه اذیت میشی کلی گفت که بچه های الان بچه نیستن گفتم من میخوام بچه داشته باشم ، بعد دیگه سکوت کرد رفتم بهش گفتم پس قول دادی که بیاریم دیگه سرخ و سفید شد سرش رو انداخت پایین خندید ، پیشین دوباره بهش گفتم مرسی که قول دادی باز لبخند زد گفت قربونت برم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
تاپیک قبلیتو دیدم همسرت وقتی بدون دلیل باوجود اینکه شرایطش خوبه ممانعت میکنه ممکنه چاره دیگه ای نباشه
اگر بازهم صحبت کردی ومخالفت کرد همین کار رو بکن
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵