2777
2789

اولین باره برا دخترم جشن میگیرم.3سالشه. عصرونه هست و اکثرا مامانای بچه دار از سمت خودم و شوهرم.

پذیرایی اولیه با شربت آناناس و آلبالو هست بعدش بستنی ک خودم ظرف ظرف درست کردم و 4طعمی هست.  بعدش پیتزا میدم. ک نفری یک دوتا تیکه میرسه.  بعدش هم ژله سه رنگ میدم.  بعدش قراره ساندویچ های الویه بدم به همه و نوشابه.  اخر هم کیک و چای.  بین همه اینها هم رقص.  نظرتون چیه.  از پفک و پفیلا و این آشغالا هم بیزارم زندگی رو ب لجن میکشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الویه هست دیگه نیازی به پیتزا نیست..

پفیلا هم خوبه..ذرتشو‌‌ بگیر خودت درست کن!بچه ها دوس دارن

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

الویه هست دیگه نیازی به پیتزا نیست..پفیلا هم خوبه..ذرتشو‌‌ بگیر خودت درست کن!بچه ها دوس دارن

والا متنفرم. بچه ها پخشش میکنن خونه من همش 65 متره. جای این چیزا نیس. 

اگه دوتا ایده خوب میدی آره 😄

یک : چای رو حذف کن (هم اینکه برا بچه ها بده هم ممکنه شیطونی کنن بریزه)

دو:من بودم پیتزا زو هم حذف میکردم 

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

بخاطر اینکه بچه ها میریزن و زندگیش کثیف میشه گفت دوست نداره بده

آها فک کردم پفک رو میگه فقط

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

یک : چای رو حذف کن (هم اینکه برا بچه ها بده هم ممکنه شیطونی کنن بریزه)دو:من بودم پیتزا زو هم حذف میک ...

چرا خب پیتزا رو حذف کنم. بچه ها دوس دارن و میشه گفت جای پفک و پفیلا، پیتزا جایگزین کردم ک حال کنن.  ولی چایی و دیگه مادراشون باید مراقب باشن. منکه از خدامه چای هم ندم