2777
2789

این یعنی زن خیانت کار هم زیاد شده .. خیانت زیاد شده 

این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل از هم جنس خودمونه مرد خودشو جر هم بده زن پا نده مرد نمیتونه غلط اضافه کنه اما دور از جون زن ها و دخترامون لجنن ک میفهمن مرده متاهله حریص تر میشن واسه رابطه گرفتن🤬🤬🤬

ومن دوباره هديه اي ب زيبايي مادرشدن گرفتم(٢٨-٠٨-٩٩)         بزرگترین کادوی تولدم رو (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم بیبی چکم مثبت شد الهي هزاربارشکر ۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد زدن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کیف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 ۲۰-۰۲-۹۹ مامان جان امروز تو سونو گرافی دکتر گفت وزنت ۱۴۸۴ گرم هستش گفت خیلی خوب وزن گرفتی😍 من قربون اون شکم قلمبت🥰 ٢٧-٠٣-٩٩ عروسك نازم مانلي جونم امروز دكتر گفت ك ٢٣ روز ديگه مياي بغلمون گفت ك رشدت خيلي خوبه😍 من هنوز باورم نميشه ك واقعا شدم مامان جوجه خانوم انگار همين ديروز بود ك همش باخدا حرف ميزدم و دعا ميكردم ك زودي بياي تودلم🙈😍 خدايا ب هركس ك منتظره نيني بده لطفا انتظار خيلي تلخه بذار طعم مادرشدن رو بچشن🙏🏼❤️ ٣١-٠٣-٩٩ نازدونه دخترم امروز رفتم اخرين سونو رو انجام دادم شدي ٢كيلو و ٧٠٠ گرم (ماشاءالله)😍 كمتر از ٣هفته ديگه مياي بغلم و من ازين موضوع بي نهايت ذوق مرگم😍۱۷-۰۴-۹۹ امروز رفتم دکتر برای اخرین ویزیت قرار بود هفته دیگه دنیا بیای اما دکتر گفت انقد تپلی شدی ک دیگه تودلم جانمیشی😍(❤️۲۰-۰۴-۹۹❤️) عروسک قشنگم بدنیا اومد😍ی دختر کوچولوی ۲کیلو و ٩٧٥گرمي❤️ با صورت گرد و سفید و لپای صورتی و نارنجی😍موهای پر ومشکی ک پشتش تا رو شونه هاته 😍🤩 همه تو اتاق عمل عاشقت شدن😍داشتی گریه میکردی اما تا صدامو شنیدی ساکت شدی و چشمات بازشد😍تو تمام دنیای مايي مانلي زيباي من
تو شرکتی که کار میکنم قشنگ دارم میبینم

چقد حس بدیِ واقعا وقتی خودت داری سالم زندگی میکنی و میبینی اطرافت چ فاجعه هایی در حال رخ دادنه😞🙁

من بین کسایی دیدم دارن خیانت میکنن ک خودم ی زمانی سرشون قسم میخوردم 

جامعه مون داره تباه میشه و من نگران دختر پسرامونم مخصوصا دخترای خودم و داداشام

ومن دوباره هديه اي ب زيبايي مادرشدن گرفتم(٢٨-٠٨-٩٩)         بزرگترین کادوی تولدم رو (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم بیبی چکم مثبت شد الهي هزاربارشکر ۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد زدن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کیف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 ۲۰-۰۲-۹۹ مامان جان امروز تو سونو گرافی دکتر گفت وزنت ۱۴۸۴ گرم هستش گفت خیلی خوب وزن گرفتی😍 من قربون اون شکم قلمبت🥰 ٢٧-٠٣-٩٩ عروسك نازم مانلي جونم امروز دكتر گفت ك ٢٣ روز ديگه مياي بغلمون گفت ك رشدت خيلي خوبه😍 من هنوز باورم نميشه ك واقعا شدم مامان جوجه خانوم انگار همين ديروز بود ك همش باخدا حرف ميزدم و دعا ميكردم ك زودي بياي تودلم🙈😍 خدايا ب هركس ك منتظره نيني بده لطفا انتظار خيلي تلخه بذار طعم مادرشدن رو بچشن🙏🏼❤️ ٣١-٠٣-٩٩ نازدونه دخترم امروز رفتم اخرين سونو رو انجام دادم شدي ٢كيلو و ٧٠٠ گرم (ماشاءالله)😍 كمتر از ٣هفته ديگه مياي بغلم و من ازين موضوع بي نهايت ذوق مرگم😍۱۷-۰۴-۹۹ امروز رفتم دکتر برای اخرین ویزیت قرار بود هفته دیگه دنیا بیای اما دکتر گفت انقد تپلی شدی ک دیگه تودلم جانمیشی😍(❤️۲۰-۰۴-۹۹❤️) عروسک قشنگم بدنیا اومد😍ی دختر کوچولوی ۲کیلو و ٩٧٥گرمي❤️ با صورت گرد و سفید و لپای صورتی و نارنجی😍موهای پر ومشکی ک پشتش تا رو شونه هاته 😍🤩 همه تو اتاق عمل عاشقت شدن😍داشتی گریه میکردی اما تا صدامو شنیدی ساکت شدی و چشمات بازشد😍تو تمام دنیای مايي مانلي زيباي من
چقد حس بدیِ واقعا وقتی خودت داری سالم زندگی میکنی و میبینی اطرافت چ فاجعه هایی در حال رخ دادنه😞🙁من ...

تو شرکت ما همه اکثرارجوونن ولی خیلی موذی طور دارن قشنگ وارد داستان میشن طرف زن داره دنبال حاشیه س خجالتم نمیکشه که همه میدونن

نظر هرکس برای خودش محترمه 

مشکل از هم جنس خودمونه مرد خودشو جر هم بده زن پا نده مرد نمیتونه غلط اضافه کنه اما دور از جون زن ها ...

چرا به خودمون  رحم‌نمی‌کنیم مگه اول اینکه خیلی‌هاشون مثل دوست طفلی من نمیدونن طرف متاهله و باهاش میرن تو رابطه و بعد اینکه فرضا بدونن چرا فک میکنی مشکل از مرد نیست  از مرد هم هست به هم جنس خودمون رحم کنیم

چرا به خودمون رحم‌نمی‌کنیم مگه اول اینکه خیلی‌هاشون مثل دوست طفلی من نمیدونن طرف متاهله و باهاش میر ...

عزیزم غیر ممکنه ی زن نتونه تشخیص بده ک مرد متاهل هست یا ن 

بر فرض هم ک متوجه نشه وقتی فهمید میتونه خیلی زود قطع کنه رابطه رو ن ک ب اسم وابستگی و عاشق شدن ادامه بده  

من نگفتم مرد بی تقصیره 

زن و مرد هرز هردو ب یک اندازه منفورن 

و نکته ی اخر هم این ک لعنت ب همه کس ادم خیانت کار  لجن بگیرن دل و زندگی ای رو ک رو ویرونه ی زندگی ی زن دیگه ساخته شده

عزیزم غیر ممکنه ی زن نتونه تشخیص بده ک مرد متاهل هست یا ن بر فرض هم ک متوجه نشه وقتی فهمید میتونه خی ...

اینکه بفهمه یا نه خب خیلی به تیز بودن طرف برمیگرده و بعضی مردا هم خیلی زرنگن

و اینکه میگی بعد اینکه فهمیدم تموم کنه خب اولا وابسته شده بو. و بعد هم اون آقا بهش میگفت ما میریم از ایرن جدا میشم و ...

البته ته اون رابطه به جدایی دوستم از طرف ختم شو