2777
2789

مثلا فرض کنید رشته تون ریاضیه...نمونه دولتی خوندید و دوست دارید دانشگاه هم یه چیز بدرد بخور بخونید...هدفتون اینه کار مرتبط با رشته تون پیدا کنید...حس می کنید رشته های تاپ ریاضی مثل کامپیوتر و برق و مکانیک که فقط معادلاتن خیلی خشکن و دلتون بخواد از دنیای اطراف بیشتر بدونید...می دونید ریاضیات قشنگه هاا....ریاضی لازم هستاا ولی کافی نیست...

بیشتر دارم به معماری 

و مدیریت ها(مالی و بازرگانی و...)فکر می کنم

چون این رشته ها بهت اجازه ی تعامل با دنیای اطراف میدن

بنظرم برای کامپیوتر باید خیلی از تنها بودن و پشت سیستم بودن خوشت بیاد

تو ایران همش مثل همه. تو دانشگاهم هیچی یادت نمیدن که بتونی باهاش کار کنی. مگه اینکه مهاجرت کنی. همین. الکی نچرخ

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

انتخاب رشته اصولی

ترکیبی از تناسب رتبه، علاقه، بازار کار و توانایی هاس

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ایران همش مثل همه. تو دانشگاهم هیچی یادت نمیدن که بتونی باهاش کار کنی. مگه اینکه مهاجرت کنی. همین ...

یعنی چی الکلی نچرخم🥲

خب آخه همون کارشناسی چهار سال هست...خیلی سخته چیزی بخونی که دروسش برات جذاب نیستن💔

یعنی چی الکلی نچرخم🥲خب آخه همون کارشناسی چهار سال هست...خیلی سخته چیزی بخونی که دروسش برات جذاب نیس ...

چیزی بخون که دوست داری چون نتیجه یکسانه براهمین میگم دختر گل🌹 حداقل چیزی خوندی که دوست داری. آدم چیزی که دوست داره و استعداد داره توش پیشرفت میکنه ولاغیر. الکی خودتو گول نزن

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون