2777
2789
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ...

شما پیام نور یا ازادی؟

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه

میدونمهم ازاد هم پیام نور هرکدوم میشه ۱۵۰ تا رشته زدهردو رو میزنم جمعا ۳۰۰ رشتهمیگم چکارکنم ک قبولیم ...

عزیزم متوجه منظورم نشدی 

ببین مثلا حقوق پیام نور نجف اباد ۳۰ تا دانشجو میخواد 

اولویت با اونایی هست که معدل یا تراز سوابقشون خوب باشه بعد اگه جا شد بقیه رو هم ثبت نام میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم متوجه منظورم نشدی ببین مثلا حقوق پیام نور نجف اباد ۳۰ تا دانشجو میخواد اولویت با اونایی هست که ...

اها متوجه شدم گلم

من نمیدونم چطور انتخاب رشته کنم

اول شهر خودم بزنم بعد شهرهای اطراف؟.

من هرچی رشته باشه میزنم مهم نیس 

اها متوجه شدم گلممن نمیدونم چطور انتخاب رشته کنماول شهر خودم بزنم بعد شهرهای اطراف؟.من هرچی رشته باش ...

پیام نور بومیه نمیتونی غیر از شهر خودت بزنی 

اما ازاد قطبیه شهر ها و استان های اطرافم میتونی بزنی

پیام نور بومیه نمیتونی غیر از شهر خودت بزنی اما ازاد قطبیه شهر ها و استان های اطرافم میتونی بزنی

واقعا؟ مشاور و چت جی پی تی گفتن پبام نور میشه اطراف بزنی

شما پیام نور یا ازادی؟

من غیرانتفاعی خوندم ولی اگر برمیگشتم و بین آزاد و پیام نور میخواستم انتخاب کنم اگر رشته‌م زیر شاخه‌های علوم انسانی بود میرفتم پیام نور چون اکثر قبولی استخدامیا از اونجا میاد بیرون 

ولی علوم مهندسی تو تهران آزاد علوم تحقیقات رو فقط و فقط میرفتم الآنم پشیمونیم اینه چرا فریب این رو خوردم غیرانتفاعی زیر نظر وزارت علومه و نرفتم علوم تحقیقات