2777
2789
عنوان

اگر نامزدتون بلافاصله بعد از عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2012 بازدید | 81 پست
فرقش اینه اگه خدای نکرده قبل عروسی خدای نکرده به مشکل بربخورن به راحتی میتونه جدا شه حتی اسمش از شنا ...

پاکم بشه وباکره هم باشه فرقی توازدواج بعدش نداره خیلیاهستن که مجردن وبازن بچه دارازدواج میکنن یابرعکس پس برااین چیزانبایدنگران بودالبته موافق باکره بودن توعقدیامخالفش نیستم ولی اینم راهش نیست اگه نشدباکره باشم یااسمشوپاک کنم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣وای خیلی خوب بود

بهترین راهه خیلی جوابه بدون دردسر و ناراحتی😂✋

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

همیشه باید از ی طرف بوم بیوفتیم.

الان شما باید بیشتر ذوق میکردی واسه این سفر

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
این اداها چیه شوهرت خب بعدشم حالا چی شده ربط دادی به کارای خاک برسری

اگه میخواست چیزی ،تو این دوران می‌گفت ، 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

ذوق سفر رو که خیلیم دارم😀

برو لذتشو ببر. خوش بگذره

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
مثلا یه هفته بعدش از بعد ترش من کلا دیکه شرایط سفر ندارم واسه همین انقدر سریع چیده برنامشو

بگید حالا ان شالله دفعه های بعد الان شرایطش و ندارید و میترسید ازتون رابطه بخواد

خدایا چنین کن سرانجام کار  تو خوشنود باشی و ما رستگار💝