2777
2789
طبایع چهارگانه مورد قبول پزشکی مدرن نیست .

پس اون‌قدیما یعنی دکترها چی بوده ن پس 😐مطمئن باش الانم اگه به کشفیات و هرچی که رسیدن از تحقیقات همون ابن سینا و بقیه بوده..

اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم زیر چشام داره سیاه میشه نمیدونم چی بخورمعلاوه بر این به شدت عصبی میشم و زود از کوره در میرم ...

ببین ماءالجبین افتیمونی بخر ۴۰ روز بخور،آب پنیرهست ، واسه تیرگی زیر چشمم عالیه ..به من نساخت ..حیف فقط سه روز تونستم بخورم‌😭از عطاری بخر ،قیمتشم خیلی کمه 

اللهم عجل لولیک الفرج

دکتر پوست هم رفتم ، من پوستم خیلی خشک در عین حال جوش زیر پوستی توی صورتم فقط دارم وپوست تیره شده، کب ...

یبوست نداری ؟ چون منم اینجورم ولی یبوستم دارم که مجبورم تغذیه رعایت کنم 

اللهم عجل لولیک الفرج

پس اون‌قدیما یعنی دکترها چی بوده ن پس 😐مطمئن باش الانم اگه به کشفیات و هرچی که رسیدن از تحقیقات همو ...

در ادامه پاسخ دادم مطالعه کنید 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

میری پیش طبیب طب سنتی واقعا طبیب باشع و مشکلت رو حل میکنن انشاللله فقط زمان بره و نیاز داره پیگیر با ...

برای معده ام رفتم، برای منی که طبعم اینقدر گرم بود،  زنجبیل داد ، سر یه هفته داشتم هلاک میشدم

عزیزم هنوز هم از کتاب هاش دارن بهره می‌برند برو یه سرچ بکن، در ضمن کسایی که طبع گرم دارن بیشتر مستعد ...

سنگ صفرا از کلسترول ساخته شده و نوعش کلسیم کربنات هست 

وقتی که سطح کلسترول بالا بوده و سلول‌های صفرا کمتر از حجم کافی صفرا ترشح کنند، کلسترول ممکن است به شکل سنگ در داخل کیسه صفرا تجمع کند.

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .