2777
2789

میگه مثلا غذا درست میکنیم میاد سر سفره همش میگه اینو بیار اونو بیار پاشو فلان کار بکن ، بعد هرچی گوشت چیزای خوب هست زود خودش میخوره با اونا هم دعوا میکنه که نتونن چیزی بخورن یا مثلا با دست میره تو قابلمه غذا رو حیف و میل میکنه مامانمم چندشش میشه دیگه نمیخوره میگه دیروز صبح املت درست کردم همش میگفت کمه همش دعوا می‌کرد میگه من خوردم گفتم بیا تو بخور سیر بشی پا شدم ظرفا رو شستم ، یا مثلا یه ذره گوشت میاره خونه همونو آبگوشت میپزی ، میگه گوشت رو از تو کاسه من برداشت واسه من فقط نخودش موند گرسنه موندم ، یا شیر موز درست کرده بودم ریختم تو لیوان گفت خامه شیر ریختی تو لیوان الان میخوری میگی فشارم رفت بالا میگه لیوان دادم بهش گفتم باشه بیا تو بخور ، بعد میگه بقیشو ریختم تو لیوان اونم گفت آره تهش موز زیاد داشت اونو ریختی میخوری بعد میترکی میگه اونم دادم به پسرم بلند شدم رفتم 

شوهرش دیوونه ست تو خونه حتی نمی‌ذاره مامانم و خواهرم یه غذای درست حسابی بخورن هر چی آماده کنن میاد سر وقتش میخوره حروم میکنه که اینا دیگه نخورن ، مدام هم دور و اطراف خونه ست و میره و میاد یعنی کار ثابتی نداره که بره تا شب نیاد خونه کارشون تو روستاست کارهای روستا مثل کشاورزی و دام داری میکنن ، ولی همون گاو و گوسفند ها رو هم مامانم رسیدگی میکنه ، یا حتی علف های هرز زمین کشاورزی رو هم مامانمو مجبور میکنه بکنه ، یا سیب زمینی خراب ها رو مامانمو میبره جمع کنه بیاره واسه حیوونا 

خلاصه مامانم چاره ای نداره اینم بهش ظلم میکنه 

غذای اونو بدن وقتی خورد خودشون بخورن اگه هم پرسید چرا با من نمیخورین بگه تو حرمت سفره رو نگه نمیداری اذیت میکنی

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

غذای اونو بدن وقتی خورد خودشون بخورن اگه هم پرسید چرا با من نمیخورین بگه تو حرمت سفره رو نگه نمیداری ...

اصلا اون اینکارو میکنه که اینا نخورن کل قابلمه رو خودش بخوره و حیف و میل کنه عین جنگ زده ها ، اینا نتونن بخورن خوباشو میخوره اصلا چیز درست حسابی باقی نمیمونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باباته؟یا نه؟اگه بابات نیست گوه میخوره،مامانتم بلد نیستا بگه آره ته لیوان موز زیاده نگه داشتم براخودم جلوی اون سرمیکشید مامانت بدعادتش کرده،گوشتو برمیداره؟تف کنه رو آبگوشتش بزار ببینم باز میخوره یانه

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

انقد گوشت زیاد بپزه مامانت که نتونه بخوره همم روزی نیم ساعت که بیرون هست اون موقع به خودشون برسن 

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
باباته؟یا نه؟اگه بابات نیست گوه میخوره،مامانتم بلد نیستا بگه آره ته لیوان موز زیاده نگه داشتم براخود ...

نه پدرم نیست خدا پدرمو لعنت کنه که اگه آدم بود و معتاد نمیشد الان تو خونه زندگی خودمون بودیم مامانم بدبخت تر از قبل نمیشد 

فک کردی میتونه اینکارا رو کنه انقد بهش سرکوفت میزنه فشار مامانم میره بالا ، یا اگه تف کنه پا میشه کتکش میزنه دیوونه ست 

مامانت بیشتر درست کنه خودشم سیر بخوره قناعت نکنه اگرم نق زد سر سقره اصلا رعایت نکنه واسه همه یک اندازه تقسیم کنه بس مامانت ناراحت شده و اونم دلجویی نکرده واسش عادت شده با این روال جلو بره دیگه مامانت ضعیف میشه و سوتغذیه میگیره.... بدعادتش کرده تهش چند باز نق میشنوه عوضش یا درست میشه یا راهشو جدا میکنه و اینم میذاره انقدر بخوره تا بترکه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
انقد گوشت زیاد بپزه مامانت که نتونه بخوره همم روزی نیم ساعت که بیرون هست اون موقع به خودشون برسن

گیر میده اگه زیاد بپزن با اینکه خودش قصابه گوشت آشغالا و پرچرب ها رو میاره خونه یا کم میاره و میگه موقع بسته بندی کم بسته بندی کن گرونه 

منی که برا دو نفر غذا درست میکنم خیلی بیشتر از مامانم درست میکنم که برا چهار نفر غذا میپزه ، بیاد ببینه زیاده قابلمه رو میندازه تو کوچه 

وایییییییییی من سرم درد گرفت اگر جای مامانت و خواهرت بودم رفته بودم بهزیستی ولی اونجا نمیموندم😮😮💔 ...

مامانم قبلا طلاق گرفته شوهرش معتاد بود ، ما رو آورد مادربزرگم بزرگ کرد حالا واسه این مرد هم خونه زندگی درست کرده کلی زمین خریده ولی نمیذاره یه آب خوش از گلوش پایین بره مامانم تو روستا دوباره نمیتونه طلاق بگیره یا همچین کاری کنه ، مرده پسرش رو هم عین خودش بار آورده عین دیوونه ها از صبح تا شب بیرونه ارزش مادر نمی‌فهمه با اینکه بچه ست ، برعکس باباش هم هیچی نمیخوره شاید انقدر این رفتارای پدرش رو دیده از غذا خوردن هم زده شده پوست و استخونه