2777
2789
عنوان

اونایی که جدا شدن

143 بازدید | 16 پست

خانما جدایی چطوریه؟

هیچ راهی برام نمونده ، تا آخر این ماهم تلاشم رو میکنم اگه نشه راهی جز جدایی ندارم 

بچه نمیخواد ، چیزی هم به اسمم نمیکنه ، توجهی هم ازش نمی‌بینم ، همه چیز رو میخواد با پول حل کنه ، 

فقط اینکه لطفا الکی جدا نشو . مشاور خپب برو صحبت کن چند جلسه با همسرت بعدش تصمیم بگیر 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بعداً دلش بخواد بچه دار بشه . 

یعنی اصلا دوسش نداری ؟ 

دختر عمه ام جدا شده اما الان پشیمان هست . با اینکه اوصاغش از شما بدتر بود . الان پشیمان هست . میگه باید برای زندگیم بیشتر تلاش می‌کردم 

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺 
فقط اینکه لطفا الکی جدا نشو . مشاور خپب برو صحبت کن چند جلسه با همسرت بعدش تصمیم بگیر

میگه مشاور نمیام ، حرفم که می‌خوام بزنم اصلا توجه نمیکنه ، من از یائسگی و ترس هام میگم اون عین خیالش نیست تخمه می‌شکنه فیلم میبینه

میگه مشاور نمیام ، حرفم که می‌خوام بزنم اصلا توجه نمیکنه ، من از یائسگی و ترس هام میگم اون عین خیالش ...

قبل ازدواج راجب بچه حرف نزده بودین؟

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

شاید بعداً دلش بخواد بچه دار بشه . یعنی اصلا دوسش نداری ؟ دختر عمه ام جدا شده اما الان پشیمان هست . ...

من سنم زیاده ، دیر میشه برام ، دوسش که دارم ولی وقتی میگه بچه نمیخوام به نظرت نباید بیشتر بهم توجه کنه؟ اصلا تو صورتم نگاهم نمیکنه خیلی روزا میاد و می‌ره ولی برا مادرش تا دلت بخواد حواسش هست

گفت فعلا نمی‌خوام ولی الان میگه من تاکید کردم که اصلا نمیخوام

چند سالته؟ با مشاور خوب خودت مشورت کن 

من سنم زیاده ، دیر میشه برام ، دوسش که دارم ولی وقتی میگه بچه نمیخوام به نظرت نباید بیشتر بهم توجه ک ...

اگه دوسش داری که کار سخت میشه برای جدایی . 

برای چی به شما کمک توجه می‌کنه ؟ 

محیط خونه تون گرم و شاد هست ؟ 

۳۵ ، فایده نداره ۴ ساله همه کار کردم ،

ایشالا ب خوبی هر چی صلاحه برات اتفاق بیفته دلتم راضی باشه 🌻 

اگه دوسش داری که کار سخت میشه برای جدایی . برای چی به شما کمک توجه می‌کنه ؟ محیط خونه تون گرم و شاد ...

همه کار میکنم ولی اصلا نمی‌بینه ، یکبار حتی نشده یه تعریف ازم بکنه ، فقط می‌ره میاد میگه مامانم رو یه سفر خوب نبردم از وقتی تو اومدی ، هر روز می‌ره لیست خرید های مادرش رو میخرع ، میگم بریم کافی شاپ میگه محیطش رو دوست ندارم ، دروغ میگه چون یکی دو سری اوایل رفتیم من عکس گذاشته بودم اینستا می‌ترسه مامانش ببینه

من نمیدانم چرا یک دسته از آقایون که هنوز بچه ننه هستند میان زن می گیرند ؟

خب بگو ور دل مامانت باش دیگه . 

یه مرد باید بفهمه زمانی که ازدواج می‌کنه بار مسئولیت یک خانم روی دوشش هست . باید همه جوره نیازش رو بر طرف کنه . 

متأسفانه همسر شما انگار در درجه اول مادرش رو دوست داره و نمی تونه تعادل برقرار کنه . 

من نمیدانم چرا یک دسته از آقایون که هنوز بچه ننه هستند میان زن می گیرند ؟خب بگو ور دل مامانت باش دیگ ...

چند وقت پیش داشتم دستشویی رو میشستم وایتکس با جرم گیر قاطی شد ریه هام داغون شد ، شوهرم اومد اصلا انگار نه انگار یه نگاهم بهم نکرد ، زنگ زدم عموم اومد منو برد دکتر ، جلو مادرش حتی نگفت حالت چطوره