2777
2789

هم‌شیرخودم‌میخوره‌هم‌شیرخشک غذا اصلا نمیخوره خیلیییی کم غذا میخوره همش میگه دراز بکش سینت بیرون باشه 

یعنی گاهی حس میکنم داره جونم کشیده میشه وقتی میک میزنه دوساعت تموم‌ همونجور میک‌میزنه همچین ضعف میکنم 

شب تاصب بیدار نمیخوابه روزهم‌نهایت یکی دوساعت 

انقدر دلم میخواد بخوابه بتونم بخوابم ولی اصلا

نمیدونم چیکار کنم وای اصن ی ثانیه از من جدا نمیشه وقتی نباشم میمونه پیش بقیه ولی وقتی باشم اصن پیش هیچکس حتی شوهرم‌نمیره فقط باید بغل خودم باشه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۲۰ ماهگی از شیر گرفتم خیلی وابسته بود غذا خوردنش بهتر شد

میترسم بگیرم زود باشه الان۱۶ماهش 

غذا انقددبد میخوره 

بنظرت شیرخوذم‌لگیرم فق شیرخشک بدم

شیرم بنظرم خودم ندارم اصلا خوشش میاد فقط میک بزنه جونم بره

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀

منم بچم یسال ونیمشه همینجوره... خستم نمیتونم بخودم برسم الانم کورتاژ کردم دلدرد وکمردرم و بچم بهم چسبیده... خونم به شدت نامرتبه نمیتونم جمع کنم کارامو بکنم باید منتظر بمومم تا شب شوهرم بیاد یکم کمک کنه 

بچه ی یک سال و نیمه مگه هنوز شیر خودتون میدین ؟😳😳از شیر بگیر عزیزم مگه مجبوری ؟همون شیر خشک بده و ...

۱۶ماهشه ی سال و‌جهارماهشه

اخه پسرم تا دوسال دادم

بچه ی یک سال و نیمه مگه هنوز شیر خودتون میدین ؟😳😳از شیر بگیر عزیزم مگه مجبوری ؟همون شیر خشک بده و ...

هیچوقتتتت تاکید میکنم هیچوقت با زور به بچه غذا ندین بلکه دلیل غذا نخوردنش رو پیدا کنین چون تا یه زمانی زورتون میرسه بعدش یه بچه ی فوق العاده بد غذا و بداخلاق دارین

۱۶ماهشه ی سال و‌جهارماهشهاخه پسرم تا دوسال دادم

اصلا چیز واجبی نیست که حتما تا دوسال باید شیر مادر بخوره 

عزیزم شما داری شیرخشک هم میدی دیگه واقعا احتیاجی نیست اینقد خودتو اذیت کنی 

منم بچم یسال ونیمشه همینجوره... خستم نمیتونم بخودم برسم الانم کورتاژ کردم دلدرد وکمردرم و بچم بهم چس ...

من چند روزه ی اکسیدان خریدم رنگ بزارم ب موهام خستم بچمم کاری نداشته باشه خودم حوصلشو ندارم رنگ بزارم 

هیچوقتتتت تاکید میکنم هیچوقت با زور به بچه غذا ندین بلکه دلیل غذا نخوردنش رو پیدا کنین چون تا یه زما ...

منم نگفتم به زور غذا بهش بده 

گفتم شیر خودتو دیگه نده تا حتی شده به زور غذاشو بخوره ...منظورم این بود گرسنه که بشه مجبوره بخوره